Åsa Lund Åsa Lund skrev:
Kinamat i Lund till lunch. Lär vara Szechuan-provinsen som ägarna kommer ifrån. Går att få hur stark mat som helst. En chili i styrka enligt menyn (av max tre). Fantastiskt gott var det!
[bild] [bild]
Mui gong är fantastiskt bra. Deras dan dan-nudlar rekommenderas starkt!
 
  • Gilla
FredrikR och 1 till
  • Laddar…
Ska ha hem lite folk på mat till helgen och tänkte köra lite vilt plock som förrätt och kanske kvälls snacks.
Har kanadagås filéer men vet inte riktigt hur man tillagar det, har ni några tips?
Blir gingravad älgfile, ev lite rådjur och sen tror jag det finns en hjortstek i frysen också
 
  • Gilla
Pappa1986 och 2 till
  • Laddar…
Blodsoppen
Igår blev det risotto med Karl Johan svamp. Lpgtempererad rostas,brysselkål och chili smör Risotto med Karl Johan svamp, lågtempererad rostbiff, brysselkål och klick chili smör på en vit tallrik.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
 
  • Gilla
Maria T och 6 till
  • Laddar…
Blodsoppen
Måndag, då passar det bra att göra pyttipanna på helgens rester. Tallrik med pyttipanna, stekt ägg och rödbetsskivor, toppat med ketchup.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
 
  • Gilla
  • Älska
Dortmunder DAB och 8 till
  • Laddar…
Blodsoppen Blodsoppen skrev:
Måndag, då passar det bra att göra pyttipanna på helgens rester.
Ketchup och rödbetor?! :surprised: Och jag ska kallas barbar...
 
  • Haha
  • Gilla
Edlunn och 3 till
  • Laddar…
Lagat mat idag, så i morgon blir det Sjömansbiff.
Det är ju en rätt som blir mycket godare om den får stå ett dygn i kylskåpet och sen värms upp sakta på spisen.
I motsats till många andra rätter som är oätbara uppvärmda.
 
  • Gilla
  • Älska
Blodsoppen och 3 till
  • Laddar…
Isakare Isakare skrev:
Lagat mat idag, så i morgon blir det Sjömansbiff.
Det är ju en rätt som blir mycket godare om den får stå ett dygn i kylskåpet och sen värms upp sakta på spisen.
I motsats till många andra rätter som är oätbara uppvärmda.
Inte ätit det sedan jag var barn om jag minns rätt och då var det inget som föll mig i smaken - det var ju "öl" i....
Nu är han lite äldre och gillar både öl :oops: och tex brysselkål som inte gick ner som barn, mao. jag borde tillaga och överraska familjen. :love:
 
  • Gilla
Maria T
  • Laddar…
FredrikR FredrikR skrev:
Inte ätit det sedan jag var barn om jag minns rätt och då var det inget som föll mig i smaken - det var ju "öl" i....
Nu är han lite äldre och gillar både öl :oops: och tex brysselkål som inte gick ner som barn, mao. jag borde tillaga och överraska familjen. :love:
Haha, jag köpte brysselkål för nått år sen, fick för mig att jag gillade det som liten....men jag misstog mig, det var inte gott.
 
  • Haha
  • Gilla
FredrikR och 1 till
  • Laddar…
Storsockret
En fruktansvärt god, lite mer ambitiös än vanligt, borgir

Juicy burger with cheese, lettuce, tomato and onions on a plate outdoors.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
 
  • Gilla
Maria T och 8 till
  • Laddar…
Barnen vill ha chicken nuggets, då är det bara ta fram fårtestiklarna och göra "chicken nuggets"
 
  • Panerade bitar på en tallrik med vitt ris och en sked, liknar chicken nuggets.
    Inloggade ser högupplösta bilder
    Skapa konto
    Gratis och tar endast 30 sekunder
  • Två fårtestiklar på ett skärbräde bredvid en kniv, förbereds för matlagning.
    Inloggade ser högupplösta bilder
    Skapa konto
    Gratis och tar endast 30 sekunder
  • Wow
  • Gilla
  • Haha
  • Älska
foppa och 11 till
  • Laddar…
Düsseldorff
Idag blir det sniglar såklart. Det är ju tisdag.
 
  • Wow
  • Gilla
FredrikR och 1 till
  • Laddar…
Düsseldorff
Storsockret Storsockret skrev:
En fruktansvärt god, lite mer ambitiös än vanligt, borgir

[bild]
Oerhört ambitiös bild också. Du måste ha varit väldigt nöjd?
 
Storsockret
Düsseldorff Düsseldorff skrev:
Oerhört ambitiös bild också. Du måste ha varit väldigt nöjd?
Absolut, jag var väldigt nöjd med den. Däremot vet jag inte riktigt vad som är så oerhört ambitiöst med bilden i sig :crysmile:
 
  • Älska
  • Gilla
Maria T och 2 till
  • Laddar…
L lodin92 skrev:
Barnen vill ha chicken nuggets, då är det bara ta fram fårtestiklarna och göra "chicken nuggets"
Kalvbräss kan man göra riktigt fin chicken-nuggets på. Mina barn älskar det. Jag har bar inte sagt vad det innehåller :crysmile:
 
  • Gilla
john.h och 3 till
  • Laddar…
A
Panerad fläskkarré stekta potatis med lök och gurka, bearnaisesås(y)
Tallrik med panerad fläskkarré, stekt potatis med lök, skivad gurka och bearnaisesås på ett matbord.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
 
  • Gilla
Maria T och 1 till
  • Laddar…
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.