1 339 900 läst ·
16 358 svar
1340k läst
16,4k svar
Vad blir det för mat?
Ska ha hem lite folk på mat till helgen och tänkte köra lite vilt plock som förrätt och kanske kvälls snacks.
Har kanadagås filéer men vet inte riktigt hur man tillagar det, har ni några tips?
Blir gingravad älgfile, ev lite rådjur och sen tror jag det finns en hjortstek i frysen också
Har kanadagås filéer men vet inte riktigt hur man tillagar det, har ni några tips?
Blir gingravad älgfile, ev lite rådjur och sen tror jag det finns en hjortstek i frysen också
Lagat mat idag, så i morgon blir det Sjömansbiff.
Det är ju en rätt som blir mycket godare om den får stå ett dygn i kylskåpet och sen värms upp sakta på spisen.
I motsats till många andra rätter som är oätbara uppvärmda.
Det är ju en rätt som blir mycket godare om den får stå ett dygn i kylskåpet och sen värms upp sakta på spisen.
I motsats till många andra rätter som är oätbara uppvärmda.
Inte ätit det sedan jag var barn om jag minns rätt och då var det inget som föll mig i smaken - det var ju "öl" i....Isakare skrev:
Nu är han lite äldre och gillar både öl
Haha, jag köpte brysselkål för nått år sen, fick för mig att jag gillade det som liten....men jag misstog mig, det var inte gott.FredrikR skrev:
Renoverare
· Stockholm
· 19 577 inlägg






