Byggahus.se

skidstahus/fiskarhedenvillan

 1. P
  Medlem Nivå 4
  är det bra kvalitet på skidstahus? Hur är dom i jämförelse med fiskarhedenvillan tex? Har någon byggt ett SPOVEN och kan dela med sig om lite information?
  Har någon byggt ett Gullranka? Och kan dela med sig?
  Tack på förhand!!
   
 2. L
  Medlem Nivå 1

  Re: skidstahus/fiskarhedenvillan

  Ser här att det är många som är intresserade av Fiskarhedenvillans Spoven. Vi har precis börjat resa vårat Spoven för en vecka sedan. Jag ska inom närmsta dagarna lägga in bilder på detta. Under tiden så finns det bilder inne på allt förarbete till hus och garage.
  Håll utkik här http://spoven.blogspot.com/

  /Lena
   
 3. L
  Medlem Nivå 1
 4. Rutger
  Medlem Nivå 3

  Re: skidstahus/fiskarhedenvillan

  Kul med bilder!  :)

  Vad tycker ni om fiskarheden så här långt? Har allt flytit på utan bekymmer? Hur lång var väntetiden på huset från ni beställde?

   
 5. L
  Medlem Nivå 1

  Re: skidstahus/fiskarhedenvillan

  Kontakten har varit helt ok med Fiskarheden. De har tillgodosett våra behov riktigt bra. Har ju inget att jämföra med men vi är nöjda. Vi var och tittade på ett Spovenhus i Borlänge innan vi bestämde oss och vi föll direkt. Vi har gjort om lite på planlösningen. Vi har delat av köket och gjort ett litet kontor i änden mot farstukvisten. Sen har vi gjort ett vardagsrum på övervåningen istället för det vänstra nedre sovrummet. Blir rätt öppen planlösning i och med att det är öppet i hallen till andra våningen och sen ryggåstak.

  Vi fick vänta ganska precis sex månader på huset från att vi beställt men för vår del var det tur för avstyckningen av tomten drog ut väldigt på tiden.
   
 6. Rutger
  Medlem Nivå 3

  Re: skidstahus/fiskarhedenvillan

  Hej landle! Hur går det med bygget? Är det lungt nu över jul och nyår? Gör ni något på egenhand eller har ni valt fiskarhedens åtaganden? Hur lång tid har ni beräknat att bygget ska ta?
  Vi är själva intresserade av fiskahedens villa Tranan som vi tänkt ändra lite i planlösningen på.