Byggahus.se
Hej.
Vi (som många här) går i köksbytartankar, vi har kollat massor av fabrikat och skall träffa Puustelli en andra gång för närmare diskusioner. Är det någon som har handlat av dom och kan delge erfarenheter? Vi har även ritat ett förslag på IKEA och där blir priset ca 35000:-, ska bli spännande att höra Puustellis. Men som sagt alla erfareheter välkomnas.
 
Vi handlade nästan av dem i våras, höll på att "gå på" deras sk. extraerbjudanden.

Jag har uppfattningen att deras kök är av hög klass, dom har en prisnivå som ligger i klass med övriga, dvs HTH, Ballingslöv etc. Dom har ett upplägg där stenskivor är betydligt billigare än hos andra (men det påstås av andra att de äger fabriken och använder granistskivor som lockvara). Till sist så är det ju totalkostnaden som räknas. Men detta innebär att om man inte vill ha granit så bör man kanske välja någon annan, för hos Puustelli får man betala för graniten via skåpstommarna.

Om du jämför dem med IKEA så skulle jag tro att du hamnar på 2,5 till 3 gånger priset.

Om man jämför priser lite så visar det sig att deras extraerbjudanden gör så att deras pris hamnar i paritet med övriga, i gengälld så har det i princip alltid en kampanj.
 
Nu har vi fått offerten. ca34000:- hos IKEA blev 123000:- hos Puustelli, dock ingick mer inredning i skåp och lådor från Puustelli. Om vi tog bort bänkskivor och handtag sjönk priset till 88000:-. Det lutar åt IKEA även om det kan vara kvalitetskilnader.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.