Kök borde vara den forumdel som passar bäst.

Om man vill göra en egen planka för tillagning av plankstek.
Kan man bara köpa bit Ek hos den lokala bygghandeln då och snida till, eller måste det till nån mer avancerad förberedelse för att det ska gå att använda ?

Färdiga plankor kostade 499:- för två i den lokala inredningsbutiken, fanns 4 för ca 299:- hos Clas Ohlson men det skulle
ju vara roligt att få göra dom själv oxå.

Någon insatt som kan komma med några tips
 
Har oxå haft den tanken, fått över bitar från min Ek bänkskiva!

Tror det bara är å "bränna" dom i ungen riktigt så kanske det inte är nå problem !!
 
Mikael_L
smidifix skrev:
Har oxå haft den tanken, fått över bitar från min Ek bänkskiva!

Tror det bara är å "bränna" dom i ungen riktigt så kanske det inte är nå problem !!
Fast den är väl stavlimmad, med nåt livsmedel och temperaturtåligt lim antagligen ... ;) :)
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.