5 144 läst · 28 svar
5k läst
28 svar
Gasspis - Lofra, Bertazzoni, Ilve?
Sida 1 av 2
Hej,
hur gick det med detta? blev det någon gasspis?
hur gick det med detta? blev det någon gasspis?
Düsseldorff
Byggnadsvårdare
· Bromma
· 2 546 inlägg
Düsseldorff
Byggnadsvårdare
- Bromma
- 2 546 inlägg
AGA, det finns inte bättre spisar.
Edit: Kanske ska utveckla. Jag lagar väldigt mycket mat. Att gå från en Electrolux till en Ilve var ett kliv. Att gå från en Ilve till en AGA var som natt och dag. Helvete vilken bra pjäs de fått till! Då snackar jag om AGA Masterchef Deluxe.
Edit: Kanske ska utveckla. Jag lagar väldigt mycket mat. Att gå från en Electrolux till en Ilve var ett kliv. Att gå från en Ilve till en AGA var som natt och dag. Helvete vilken bra pjäs de fått till! Då snackar jag om AGA Masterchef Deluxe.
Hur har du löst det med Gas? har du stadsgas eller tuber?Düsseldorff skrev:
Düsseldorff
Byggnadsvårdare
· Bromma
· 2 546 inlägg
Düsseldorff
Byggnadsvårdare
- Bromma
- 2 546 inlägg
Har du då vanlig P10 eller större tuber? måste försöka förstå vad som kan gå åt om jag bara kör på gas. Lagar merparten av måltiderna från grunden osvDüsseldorff skrev:
Düsseldorff
Byggnadsvårdare
· Bromma
· 2 546 inlägg
Düsseldorff
Byggnadsvårdare
- Bromma
- 2 546 inlägg
PC10, det är det som får plats i skåpet under gashällen. Om du ska laga all mat på gas kommer du bli tokig om du kör tub. Jag använder bara gashällen när det ska bli riktigt jävla varmt. För allt annat är AGA:s induktionshäll riktigt, riktigt bra. Om du bara har plats för en spis med häll och inte kan köra gas skulle jag välja AGA Masterchef Deluxe Induction (90 eller 120 cm beroende på utrymme). Du kommer inte bli besviken. Man kan driva en mindre restaurang på den pjäsen.M Martin_Swärd skrev:
Edit: Du har inte angivit nån pricerange inser jag. AGA:n jag snackar om går loss på nära 100 000 kr.
Vi har tittat på en Bertazzoni Professional 90 men AGA Masterchef Deluxe 90 ligger inom ramen också. Men nu letar jag lite info själv o noterar att man får ha max tuber på 30L hemma vilket ju ger P11/PC11, trodde jag kunde ha större tuber. Så då finns den som induction och det är du nöjd med?Düsseldorff skrev:PC10, det är det som får plats i skåpet under gashällen. Om du ska laga all mat på gas kommer du bli tokig om du kör tub. Jag använder bara gashällen när det ska bli riktigt jävla varmt. För allt annat är AGA:s induktionshäll riktigt, riktigt bra. Om du bara har plats för en spis med häll och inte kan köra gas skulle jag välja AGA Masterchef Deluxe Induction (90 eller 120 cm beroende på utrymme). Du kommer inte bli besviken. Man kan driva en mindre restaurang på den pjäsen.
Edit: Du har inte angivit nån pricerange inser jag. AGA:n jag snackar om går loss på nära 100 000 kr.
Düsseldorff
Byggnadsvårdare
· Bromma
· 2 546 inlägg
Düsseldorff
Byggnadsvårdare
- Bromma
- 2 546 inlägg
Om du har råd ska du utan tvekan köra på AGA Masterchef Deluxe Induction! Du kommer blir grymt nöjd!M Martin_Swärd skrev:
Düsseldorff
Byggnadsvårdare
· Bromma
· 2 546 inlägg
Düsseldorff
Byggnadsvårdare
- Bromma
- 2 546 inlägg
Nu menar jag vilken modell av gasspis inte mellan olika typer av spisar. Gas är suveränt att använda i synnerhet om det är bra funktionalitet på brännarna, det finns mycket dåligt.M Martin_Swärd skrev:
Kan du utveckla vad som är bättre? Förstår att 4 ugnar är trevligt för tex varmhållning medan annan mat tillagas.Düsseldorff skrev:
Bättre funktioner?