Gästbädd - smart, snyggt & skönt?

428 läst  6 svar

 1. MollyMoon
  Medlem Nivå 6
  Halloj,
  Har du någonsin både sovit & suttit skönt i en bäddsoffa? Det är dags att förnya sig.
  Tycker oftast att bäddsoffor man testar är väldigt stumma, har dyna likt Ikeas "Klippan". Har gäster då och då som påpekar att sängarna är för hårda eller för mjuka. *suck* ... Nåväl, funderar på att köpa vanliga sängar som jag kan erbjuda mina gäster. Samtidigt vill man ju inte ha ett gästrum med dubbelsängar som står och tar plats. Skulle bli glad att få ta del av din idé, kanske tom. en lösning som du har?:love:
  Tack på förhand....
  //MollyMoon
   
 2. Casaloco
  Medlem · Nivå 4
  Det finns vettiga bäddsoffor men de kostar ofta kring 20 tkr och uppåt. Titta efter en med pocketresor i sängbotten tex på https://baddsofflagret.com
   
  Redigerat 7 feb 11:00
  • Laddar…
 3. Rickard.ag
  Medlem · Nivå 7
  Jag ignorerar snygg och säger ändå. (edit när jag läste rubrik)

  Har sovit många många nätter i en Ikea nyhamn och den är bra att sova i, lite hård som soffa. Om man inte vill titta på dom riktigt dyra alternativen. Tycker många bäddsoffor är knöloga och ojämna eller har osköna skarvar men det slipper man med den.
   
  • Laddar…
 4. Bästa svaret

  lopec
  Husägare · Nivå 4
  Två 80s sängar, en ställer man på högkant och den andra får stå på backen, palla med kuddar och filtar så har man skön soffa, fäller ner andra sängen om man får mycket främmande. Så kör vi, bra extra-plats att sova på med pojken när inte andra sängarna duger av olika anledningar oxå :)
   
  • Laddar…
 5. MollyMoon
  Medlem Nivå 6
  Lysande, tack de måste jag genast börja projektera....Ps. de där med ungar.... ja vuxensängar är bara bäst! :love::thinking:
   
 6. lopec
  Husägare · Nivå 4
  Vi har byggt en liten sarg på ca10cm runtom varje botten, så slipper sängen ligga direkt mot backen, samtidigt som man får en liten praktisk avlastningsyta på den del som är upprest :)

   
  • Laddar…
 7. MollyMoon
  Medlem Nivå 6
  De blir bara bättre och bättre...Hallelujamoment.... TACK! vilka bra ideer...
   

Logga in för att se högupplösta bilder och få möjlighet att ställa frågor. :love: