Byggahus.se

Erfarenhet av Jonas Dahl (JD Bygg) i Halmstad??

 1. H
  Medlem Nivå 1
  Hejsan

  Skall fixa till vårt badrum och mycket tyder på att Byggnadsfirma Jonas Dahl, även kallad JD Bygg, i Halmstad skall få jobbet... Någon som har erfarenhet av honom och hans gäng???

  Efterfrågar även lite tips på vad som skall skrivas/göras kontrakt på när vi väl anlitar en byggare för en badrumsrenovering! Då det är ganska speciellt jobb så kan/vill ingen av de som är aktuella skriva ett fast pris utan alla vill ta det löpande. E det en bra ide??

  Helt enkelt, dela gärna med dig av dina erfarenheter nu istället för att dela min sorg sedan,,,

  /Hyksos
   
 2. S
  Medlem · Nivå 7
  Inte gjort nåt med just dem.
  Klart att de kan ge dig ett pris, kan du inte få det till att ni sätter ett takpris som ska redovisas, kanske med incitament??
   
 3. D
  Medlem Nivå 1
  Vi gjorde så att vi fick ett fast pris med förutsättning att om det tillstötter något "utöver det normala" vid renoveringen av badrummet så skulle vi ta det därifrån. Dvs något luddigt kanske, men till vår fördel så tillstötte inget.
  Anledningen till detta var att dom inte kunde veta hur det skulle se ut när det gamla orginal tvätt/badrummet rivits. Badrummet som renoverades var i källare i gammalt 40 tals hus och det var svårt å veta skicket bakom kakelplattorna som satt på plats. Om det funnits fuktskador eller dylikt så hade vi hamnat utanför det fasta priset.
  Håller med Svanteman om att ett takpris bör kunna sättas.
   
 4. D
  Medlem Nivå 1
  Kan tillägga att inte haft något med den aktuella firman att göra.
   
 5. A
  Medlem Nivå 1
  Inte haft något med dem att göra men bra betyg från kollegor.
   
 6. H
  Moderator · Nivå 25
  Jag har tagit bort ett inlägg från en person som iofs. inte hade med byggfirman att göra, men som ändå har en (mycket) lös koppling till firman, vilket gör inlägget mindre trovärdigt.

  /moderator