Entré

506 läst  2 svar

 1. Peter Trolle
  Medlem Nivå 1
  Vi har byggt ut vårt hus och då satt in pardörrar och gjort en ny entré, nu planerar vi en infart från detta hållet. Stengången går nu bara till altanen. Hur kan vi tänka och göra överlag i trädgården? Vi har en stor tomt på 1700 m2 och kan mixtra lite..
  Vi vill få in mer lummigt, en mer ombonad trädgård. Mannen kan nog tänka sig en pool 8x4 m intill altanen. Framför altanen har vi ett orangeri. Tacksam för tips hur vi kan göra men även tips på växter /Fam Trolle
   
 2. L
  Medlem · Nivå 10
  Välkommen till forumet!

  Trevligt hus, påminner lite om ett amerikanskt hus i plantagestil.

  Jag kastar ut en första tanke: Några lummiga träd som ramar in infarten tror jag skulle kunna bli stiligt. Det ser lite kalt och "nytt" ut för närvarande.
   
 3. B
  Medlem · Nivå 17
  Det låter som en alldeles för stor fråga för detta forum (alla forum) och det kan vara bäst att anlita ett proffs som kan titta på trädgården i verkligheten, diskutera med er och lägga ner några timmar för att ta fram ett förslag.

  Det här underforumet tror jag var tänkt till ett särskilt tillfälle när trädgårdsdesignern avsatte en hel kväll till forumet, normalt stället man frågor till trädgårdsdesignern här: https://www.byggahus.se/tomt/alla_fragor
   

Logga in för att se högupplösta bilder och få möjlighet att ställa frågor. :love: