Byggahus.se

BraHus

 1. W
  Medlem · 5 inlägg

  Whilliam

  Medlem
  Hej alla, har en liten fundering om någon har någon prisbild över hur Brahus ligger till prismässigt?? Har kikat på ett som heter Österå, någon som har någon aning?

  Kan man välja bort kök/badrum?

  / Ante
   
 2. T
  Medlem · 14 inlägg

  Tinkertjej

  Medlem

  Re: BraHus

  Vi ska bygga ett enplans och har fått absolut bäst pris från Brahus. Vi kommer köpa egna vitvaror och fick ett bra avdragnings-pris, 30 000:- mot andra husfirmors 17 000 kr.
   
 3. W
  Medlem · 5 inlägg

  Whilliam

  Medlem

  Re: BraHus

  de låter ju bra det att man har möjlighet att välja bort och ändå få lite pengar för det.
  Vad "landar" priset på huset som ni ska bygga? Och vart i landet bygger ni?
   
 4. S
  Medlem · 1 481 inlägg

  Re: BraHus

  FAAAAAAAN det andra långa svaret som försvann! Nu ger jag upp.

  Vi flyttar i alla fall in i ett Österå nu på lördag. Vi föll för panelen, förhöjda taklivet, pardörren, husets proportioner (även om vi tycker att det passar ännu bättre något förlängt), den öppna takfoten osv.

  Förlängt med 0,6 m åt båda håll för större kök, större tvätt och möjlighet att rymma en klädkammare mitt emot tvätten

  Bra avdrag på grejor med BraHus. Vi valde bort kök, vitvaror, garderober och badrumsinredning.

  Vi valde till aluminiumklädda fönster i antikutförande, extra takkupa, extra balkongdörr, extra fönster, isolerat garage, större värmepump, trätak, vitmålad comforttrapp med eksteg mm Huset från Brahus och ett 50 kvm garage kostade ca 1050 000kr sen tillkommer alla hantverkare, grund och allt annat.

  Så ett nyckelfärdigt standard-Öster inkl grund borde kosta ungefär 1,6-1,7 milj för bara själva huset med grund i våra trakter.

  Vi bygger i Södertäljetrakten.

  Vi jämförde noggrant med både Älvsbyhus och Fiskarhedenvillan. Men BraHus kostade i princip lika mycket men känns mycket rejälare i alla detaljer. Ä-Hus är nog bra och billiga så länge man inte börjar ändra en massa. Fiskarheden är nog bra om man har tid att göre en del själv eller känner billiga hantverkare.

  När man sen räknar på ALLA hantverkare, tillval, ändringar, vitvaror, KA, anslutningsavgifter el/vatten/gata ,byggkostnader, larm, tv-antenn, finplanering av tomt, gräsmatta, garage, gardinstänger, garderober, utelampor, altan, målning utvändigt, garageuppfart, buskar, utsättning, lägeskontroll, containerhyra, röja tomten osv osv osv så blir det helt andra pengar tyvärr.

  Ante: Vill du veta mer så maila ditt telefonnummer så kan vi höras på telefon i stället

  k_naessen@hotmail.com

  Skogstomten   
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.