Avslutad: Vinn exklusivt knivset designat av F.A Porsche

5k läst  129 svar

 1. Elina Blom Westergren
  Moderator Nivå 11
  Vinn exklusivt knivset designat av F.A Porsche

  chroma-type-301-grundset-p18-p4-p6-p9.jpeg

  Veckans vinnare tar hem ett riktigt lyxigt designerset knivar till sitt kök. Den invigde lär glädjas åt att det är japanskt 301-stål i bladen. Knivarna är designade av F.A. Porsche och tävlingen körs tillsammans med Knivshop.se. I setet ingår totalt fyra modeller: Kockkniv, 20 cm blad, grönsakskniv, 14 cm blad, brödkniv, 21 cm blad, skalkniv, 8 cm blad.

  Totalt värde cirka: 3 650 kronor

  Så här tävlar du:
  Allt du behöver göra är att svara på en fråga samt motivera varför just du borde vinna.

  Fråga: Vad krävs för att man ska uppnå gratis frakt hos Knivshop.se?
  Svaret hittar du här: www.knivshop.se

  1. Att du handlar för 399 kr
  X. Att du handlar för 499 kr
  2. Att du handlar för 599 kr

  Posta ditt svar och din motivering i den här tråden. Vinnaren utses fredag 2 november.

  OBS: Vi förbehåller oss rätten att utse en ny vinnare om vinnaren ej kunnat nås före fredagen 2 veckor efter det att den dragits.

  -----------------------------------------------
  Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

  Vinsten skickas till vinnaren direkt från Knivshop.se. Meddela i den här tråden när vinsten har anlänt hem till dig, så att vi har koll på logistiken.

  Vi tackar Knivshop.se för att de sponsrar den här tävlingen.
   
  Redigerat 27 okt 2018 15:01
 2. E
  Medlem Nivå 10
  X: 499:-

  Det skulle vara kul att få uppgradera knivsamlingen som just nu består av knivar vars skärpa får en smörkniv att framstå som ett samurajsvärd.
   
 3. T
  Medlem Nivå 10
  Svar: X

  Vi gifte oss för två år sedan. I samband med bröllop och catering och sånt så kom mina globalknivar bort, och har fortfarande, trots en flytt, inte kommit till rätta. Så, För närvarande så är jag utlämnad åt knivar som är så slöa att det nästan funkar bättre att använda brödkaveln för att skära med. Min nöd är stor, hjälp!
   
 4. Campar
  Medlem · Nivå 10
  Svar: X

  Skulle vara riktigt roligt att få använda riktigt bra knivar i fortsättningen, som man även känner att det är värt att skicka på slipning vart efter åren går.
   
 5. R
  Medlem Nivå 2
  Svar X.


  Vill gärna ersätta lådan med svarta fiskars för lite vardagslyx
   
 6. M
  Medlem Nivå 8
  X

  Jag reserverar mig om att japanskt stål skulle vara bättre än svenskt stål, då vår malm är renare. Men överbevisa mig gärna. :)
   
 7. richardtenggren
  Verktygstokig · Nivå 14
  Svar: X

  Porsche är alltid Porsche, att komplettera vår uppsättning Global skulle vara trevligt. Perfekt när man lagar mat tillsammans med familj och vänner också, då kan behov för fler knivar finnas.
   
 8. P
  Medlem Nivå 7
  Svar X.
  Vore roligt att äntligen få möjligheten ha ett riktigt knivset som förmodligen kommer hålla livet ut. Till skillnad mot dom från storkedjornas lågprisknivar som vi får byta varje år.
   
 9. M
  Medlem · Nivå 8
  Svar X. Att du handlar för 499 kr

  Tänk att äntligen kunna få skära en tomat i skivor utan att slutresultatet blir tomatkross. Att skära ett köttstycke i bitar utan att tvingas använda en hammare och yxa. Att äntligen kunna dela en paprika utan att besöka akuten. Att kunna ta fram en kniv som inte använts som konservburksöppnare och skruvmejsel. Det sägs att hoppet är det sista som överger kroppen, och jag är villig att hålla med. Gnistan är tänd och hoppet lever vidare; att få vinna detta knivset och slippa dödsångesten varje gång jag ställer mig framför skärbrädan.
   
 10. F
  Medlem Nivå 1
  x. 499kr

  Som matentusiastisk småbarnspappa med begränsad ekonomi skulle ett knivset av denna dignitet verkligen komma väl till pass. Vilken lycka det skulle vara!
   
 11. Tobyge
  Renoverare Nivå 2
  X. Att du handlar för 499 kr

  Jag skulle vilja att ni ger dessa knivar till min sambo, så hon kan få en uppsättning riktigt robusta köksknivar, det är hon värde!
   
 12. K
  Medlem Nivå 1
  X
  Äntligen kan man få vassaste kniven i lådan
   
 13. Albinp3
  Medlem Nivå 1
  Att man handlar för 499!

  Har precis hjälpt till att renovera mina föräldrars kök, och såg de slöa ikeaknivarna huller om buller i en låda. Min far ville ha en knivlist och köpte en från Global när köket var färdigt. Det kändes inte rätt att se honom hänga upp ikea knivar där.. Så jag offrade mitt fempack med globalknivar mot hans knivar. Nu känns det gott i hjärtat att han har bra knivar iallafall! Så nu spanar jag efter vad jag ska köpa, och det här vore ju mer än perfekt till vårt kök! Hoppas verkligen på vinst! (y);)
   
 14. T
  Medlem Nivå 5
  X: 499 kr.

  Vi håller på att renovera vårt nyinköpta hus inklusive köket. Jag tillbringar massvis med tid på Byggahus.se för att inspireras och lära mig mer.

  Att få inreda vårt nyrenoverade kök med knivar från F.A Porsche skulle vara pricken över i!
   
 15. E
  Husägare Nivå 9
  Svar X

  Älskar porsche har alltid gjort det, har en Porsche 911 i garaget och skulle gärna vilja ha porscheknivar i köket också.
   

Logga in för att se högupplösta bilder och få möjlighet att ställa frågor. :love: