U
Kompostbehållare, trädgårdsverktyg, vattenkanna, jordsäck, trästaket, grönska, organisk avfallshantering, utomhus.
---Avslutad---

Kompostera och skapa ditt eget kretslopp!

Att kompostera sitt hushålls- och trädgårdsavfall är ett roligt och givande sätt att aktivt bidra till en bättre miljö, såväl i det stora sammanhanget som i den egna trädgården. Komposten ger det absolut bästa jordförbättringsmedlet som får allt att växa bättre.

Kompostera för trädgården, ekonomin och miljön med GreenLines Master. En kompostbehållare av hög kvalitet som du kan kompostera i året runt, med temperaturer ner till 15 minusgrader.

Värde: ca 2000 kr

Så här tävlar du:
Besvara frågan nedan samt motivera varför just du ska vinna en kompost från GreenLine.

Fråga: Vilken volym har kompostbehållaren?


Vinnarna utses fredagen den 25 augusti.
-----------------------------------------------------------
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vi tackar GreenLine för att de sponsrar den här tävlingen.
 
  • Gilla
so112358 och 5 till
  • Laddar…
Svar: 375L

Motivering: Detta hade passat perfekt, sedan något år tillbaka boende i villa med 3000kvm tomt med ohemult med träd och annan växtlighet.
 
Svar: 375 liter
Vi arbetar för fullt med att bli självförsörjande på vår lilla bondgård och en ordentlig kompost skulle ge oss möjlighet att säga upp vår soptunna för kompost, samt ge oss bra jord för våra odlingar. :)
 
Volym 375 liter 👍

Med ett utökat trädgårdsland så behöver vi bra jord till grönsaker och växter
 
Volym 375 liter.

En egen kompost står högt på vår önskelista. Det hade varit så roligt för barnen att se hur jord bildas. Vår ek, som ena dottern döpt till Eka, fäller mängder med löv varje höst. En kompost att lägga dem i hade garanterat ökat barnens motivation att hjälpa till när höstarbetet i trädgården snart ska inledas.
 
  • Gilla
a_lindgren
  • Laddar…
Volym 375 liter

Jag har redan i dagsläget blivit duktig på att inte producera så mycket avfall och lika duktig på att sortera mitt avfall. Det är i princip bara matavfallet kvar i påsen och en av mina kommuner har inte satt igång med matavfallsinsamling än. Därför skulle jag behöva en varmkompost för att göra något vettigt av matavfallet.
 
375 liters volym.
Jag maskar alltid när jag ska gå ut till vägen med matsoporna och då kan det vara bra med en sådan larvig sak.
 
Den har 375 liter, jag vill kunna skapa min egen perfekta planteringsjord samtidigt som man tänker kretslopp. Perfekt att vinna denna skönhet
 
F
Svar: 375 liter rymmer denna tunna!

Motivering: Har tidigare haft större tomt och plats för en stor kallkompost/skräphög. Men förra året flyttade vi till villaområde med mindre tomt och då hade en sånhär kompost tunna varit perfekt för oss. Även en rolig grej att lära dottern om kompost. 😊
 
Svar: Rymmer 375 liter.
För att slippa hämta och bekosta matjord så vill jag låta komposten sköta detta arbete. Lat? Kanske, men jag tänker på miljön!
 
Svar: 375 liter

Önskar bli mer självförsörjande, mer kompost till alla odlingar. Med helt nyetablerad trädgård hade mer kompost verkligen gjort susen!
 
Svar: 375L
Jag har en kompost, tyvärr är den från tidigt 1800-tal och otaliga möss och råttfamiljer har lyckats omvandla den till mer av ett durkslag. Detta ha gjort att den tyvärr inte används. Jag och familjen hade blivit väldigt glada för en ny och fin kompost från GreenLine.
 
Svar: 375 liter

Ett eftersatt dödsbo med 6500kvm trädgård, höga priser på kompostjord en odlingsintresserad sambo och oändliga mängder nedbrytbart material så är behovet av en hög kvalitativ kompost stort!
 
Svar: 375 liter
Motivering: Som nybliven villaägare med ett överdrivet odlingsintresse (under våren kan det klassas som en besatthet) vore det grymt att i höst kunna kompostera all tomatblast och nedklippta dalior till ny fin kompostjord i en varmkompost. För att odla vidare besattheten näst vår… utan att behöva köpa ny påsjord.
 
375 liter
Värmen! Att gräva ett hål i en komposthög och sticka ner handen eller huvudet och omfamnas av värmen, det är häftigt vad lite bakterier i nedbrytningen kan göra.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.