848 565 läst · 11 870 svar
849k läst
11,9k svar
Vad blir det för mat?
Renoveringsnovis
· Bästerort
· 743 inlägg
Hade inte en tanke på att fota 😎 men till middag blev det blodpudding från Trångsviken (rekommenderas) och fläsk från Änge chark. Lingon från skogen mosade i pyttelite citronsaft och en rejäl klick honung från trakten som jag köpte på nån lokal marknad.
När det gäller Änge Chark bör nämnas att köttet är bra men deras korvar är verkligen inget roliga alls. Lite märkligt m.t.p. på att dom ägs av Nyhléns Hugosons. Trångsvikens Chark är däremot riktigt bra på det mesta.
När det gäller Änge Chark bör nämnas att köttet är bra men deras korvar är verkligen inget roliga alls. Lite märkligt m.t.p. på att dom ägs av Nyhléns Hugosons. Trångsvikens Chark är däremot riktigt bra på det mesta.