Övrigt off topic

Ämne
Svar
Läst
Senast ↓
 1. Chaly

  Musikhjälpen 2017 - Insamling på Byggahus.se

  Slängde in 300:- extra jag också och passar på att bumpa tråden med detta meddelande!
  Chaly · 3h · 48 svar · 1,9k läst
  ·
 2. K

  #Metoo

  Har blivit klämd på stjärten och kallad " din goding" av en kvinnlig kursledare inför inför ett gäng medelålders kvinnor. Jag ensam kille på plats. Det är förmodligen ett både verbalt och fysiskt övergrepp enligt vissa människor. Kan dock inte påstå att jag kände mig särskilt kränkt efteråt.
  Kortling · 5h · 353 svar · 16,5k läst
  ·
 3. fremax

  Humorhörnan ...

  Med vänlig hälsning, fremax
  fremax · 6h · 4,2k svar · 706,9k läst
  ·
 4. J

  tvbossen ?

  [citat] Har tre kollegor som kör med iptv king. Mest för att kolla sport. Ingen lagg alls på deras lina. Tittar inte själv så mycket på tv och tycker att det där med att swischa till utlandet, som växlas till bitcoin .... beskriver rätt bra vad det handlar om. Inget för mig men 5000 kanaler till det priset lockar säkert många. Fast jag tänker att det kanske är som ni beskriver ang
  john68 · 10h · 17 svar · 652 läst
  ·
 5. N

  L200 som familjebil, med eller utan kåpa?

  Nä det är klart att en enkelhytt ger mer flakutrymme och en kombi är bekvämare, men då jag inte vill behöva köpa två bilar så är det kompromissen jag är ute efter :)
  Nidhögg · 11h · 2 svar · 131 läst
 6. kysan

  Tiden till Julafton är räddad...

  [bild]
  kysan · 1d · 0 svar · 151 läst
  ·
 7. P

  FOTOTRÅD: Himlafint..

  [bild] Spegelbild av himlen i vattnet. Trevlig helg!
  Pagno · 1d · 752 svar · 40,9k läst
  ·
 8. S

  Slipa knivar på postorder, någon som provat?

  För två år sedan så använde jag knivbrev och blev nöjd med resultatet snabbt och bekvämt knivar tillbaks i brevlådan. Men för några veckor sedan så lämnade jag knivrna till Cervera butiken om man blir medlem det gratis så kan man lämna knivar där för slipning Cervra skickar knivarna till Knivbrev för slipning lika bra slipning som alltid men ett förmånligare pris. Lämnade på
  Stefan vtt46 · 2d · 1 svar · 166 läst
 9. J

  Isskrapa, hur svårt kan det vara...?

  http://www.swedishicescraper.se/ Kanske inte fungerar för din fru men den här är riktigt bra trots avsaknad av skaft, och varm och go att hålla i om man väljer fårskinnsvarianten
  jonasz · 2d · 5 svar · 366 läst
 10. B

  Jämställdhet, föräldraskap och vårdnad om barn

  [citat] Så vitt jag förstår kommer det från boken "Mamma och pappa inför rätta": https://www.bokus.com/bok/9789176787076/mamma-och-pappa-infor-ratta/ Finns på en del bibliotek. Står lite mer i denna artikel: https://www.genus.se/nyhet/portratt-professor-schiratzki-om-ratten-att-varda/
  BirgitS · 2d · 45 svar · 481 läst
 11. oobum

  Vakuumpåsar

  [citat] Har också köpt dessa som kommer i någon sorts grön förpackning. De är lite tjockare och tål lite "stryk". Har täcken/kuddar i dessa.
  oobum · 3d · 4 svar · 133 läst
 12. D

  Min teori om gravitation och mörk materia

  Lite "fakta": Mörk materia är mätbar på det sätt att man räknar ut att X mer massa måste finnas i en galax för att den ska kunna hålla ihop alla dess stjärnor och planeter. En svart hål skapas när massan av en stor stjärna kollapsar av sin egen vikt in i en singularitet. Det sägs finnas 11-12 dimensioner. Min teori: Svarta hål är en port till en 4:e dimension. Gravitationskraften
  DanielF · 4d · 0 svar · 82 läst
  ·
 13. Marlen Eskilsson

  Jobba ihop pengar inför att bygga hus

  Vilken miss! Jag som tyckte ämnet var intressant och la länken i nyhetsbrevet. Stänger tråden och raderar hans spamlänkar. Tack för att ni var uppmärksamma och rapporterade det.
  Marlen Eskilsson · 4d · 25 svar · 6,6k läst
  ·
 14. S

  Vad tog vår katt (katter?)

  Var väl nått som överraskade er katt när den skulle in. Den hamnade i slagsmål och stack iväg några dagar tills det lugnat ner sig.
  Stadsfiskalen · 5d · 30 svar · 1,5k läst
  ·
 15. ion

  Donald Trump

  https://www.indy100.com/article/donald-trump-president-cartoon-reactions-7406736
  ion · 6d · 810 svar · 25,8k läst
  ·
 16. useless

  Biljett24. Hur i hela friden kan dom sälja biljetter som inte ännu har släppts?

  Det behöver inta vara bulvaner. Många typ researrangörer och annat har avtal om att få köpa ett visst antal biljetter till olika evenemang.
  useless · 7d · 3 svar · 222 läst
 17. anders07

  Gul cheddar?

  Lidl har en riktigt god cheddar som dessutom är med microbiell ystemzym (om man är vegetarian) men den är dock gul och inte orange (det orange är oftast färgämne ändå). Den finns som en röd (6 månader) och en ljuslila variant (12 månader) i 300 g paket. Den går bra att riva med vanligt rivjärn!
  anders07 · 9d · 5 svar · 304 läst
 18. H

  Odla örter inomhus året runt. Nån testat Ikea "Krydda"?

  bra att börja örtodlingen på. sedan sätta örterna i större kruka http://www.ikea.com/se/sv/catalog/categories/departments/decoration/10778/
  henke_benke · 10d · 1 svar · 131 läst
 19. Mikael_L

  Har någon sett min ena strumpa?

  Har ni letat här? :) [bild]
  Mikael_L · 12d · 24 svar · 1,6k läst
  ·
 20. O

  Skattefinansierad tv

  Nu tror jag att när det gäller ekot så misstänker jag att deras redaktion går ner på sparlåga redan före 18. Men jag har svårt att se att ingenting har hänt i hela Sverige som kan ha ett visst värde att publicera. Dock är det tydligt att visa i den tråden ska syssla med urvalet.
  Odjuret · 12d · 265 svar · 9,3k läst
  ·
 21. KnockOnWood

  Alla som gillar katter - räck upp en hand!

  [citat] Påminner lite om våra små kattfröknar. De älskar majs! Här käkar Sotnos majs tillsammans med hönsen. [bild] Som i Fantomens Eden, där lejonen betar jämsides med lammen :)
  KnockOnWood · 14d · 210 svar · 22,6k läst
  ·
 22. KnockOnWood

  Pigga upp mig!

  [citat] Mycket smickrande, men så många rätt var det nog inte. • ålder: ca 50% fel • Yrke: Industri, ja. Men är utbildad inom beteendevetenskaperna • hobbies: Helst segling och tennis, men det är tyvärr ett passerat stadium • favorit träslag: Bok • favoritfärg: Grön Ganska rätt! • bästa verktyg: Skruvdragare • hus/hyresrätt/brf/fritidshus: Hus Rätt! • stad eller
  KnockOnWood · 15d · 11 svar · 673 läst
  ·
 23. galento

  Crossovers, med stora säten?

  Hej har du kollat på Subaru Forester ? Frugan har en -06 och skulle gärna vilja ha en sån själv också.Är själv ca 183cm och tycker bilen känns rymlig inuti,tycker den är ok att åka i bak också.
  galento · 16d · 2 svar · 240 läst
 24. P

  Mäklare - ett släkte för sig?

  Det låter helt galet att skriva så. I vår förening har vi likt många andra föreningar ett grundutbud vad gäller tv-kanaler, men då framgår det tydligt; t ex: "3200 kr/mån inkl kallvatten, uppvärmning, kabel-tv med grundutbud"
  Putt · 16d · 4 svar · 501 läst
  ·
 25. K

  DHL: omöjligt att få bastu-leverans från terminal hem till mig?

  [citat] Jo, jag har märkt att DHL vill ha den beslutsgången. Om det blir billigare vet jag inte, eftersom DHL inte avslöjar vad de olika lösningarna kostar. Jag tycker att det är byråkratiskt som f*n, om jag ska vara ärlig. Varför är det så svårt att säga "nej, vi lägger inte grejorna på ditt flak" eller "visst kan du få det"? Låter som gamla posten: Du måste visa legitimation
  kuwi · 17d · 14 svar · 811 läst
 26. F

  Shimano nexus, pedaler som snurrar med

  Nej, det är en helt vanlig barn/juniorcykel. Hade nere hjulet idag, och plockade ur innanmätet i växelnavet. Allt såg välsmort ut så jag skruvade inte mer än så, för jag hade nog aldrig fått ihop det... När jag sen skruvade tillbaka bromsdelen drog jag inte åt det riktigt lika hårt och nu fungerar det fint!
  fredrik.johansson · 21d · 2 svar · 169 läst
 27. A

  Markägaren grävde bort vägen

  Kan nog tänka mig att det kan bli en juridisk tvistefråga om försvarsmakten har fått använda vägen och även tillåtits att asfaltera och det finns någon form av tidigare muntligt godkännande men inte skriftligt då det bevisligen fanns en asfalterad väg som nyttjades. Men sedan kanske inte försvarmakten bryr sig om att ta det vidare.
  AndersS · 25d · 4 svar · 815 läst
 28. K

  Tips: Göra ett högt stativ till laserpass billigare

  [citat] Läcker, vill ha! :) Men av naturliga skäl så kommer den inte att fungera helt perfekt för en 360-graders laser ;)
  kboortz · 28d · 6 svar · 489 läst
  ·
 29. B

  Konspirationsteorier, USA:s senaste presidentval

  Att NSA avlyssnar telefon och datorkommunikation kan väl knappast räknas, man utgår väl alltid från att olika staters säkerhetstjänster och militär jobbar aktivt med avlyssning? Precis som att alla utgår från att Google, Facebook m.fl. har full koll på allt det du gör på nätet och säkert sprider informationen vidare.
  b8q · 30d · 170 svar · 3,4k läst
  ·
 30. S

  Politik: skalan höger - vänster

  [citat] Jag tyckte det var roligt att Finndjävel tyckte det var vänster att störa sig på andras hus med din vurm för detaljplaner i friskt minne. Hade faktiskt villor och inte hyresrätter i åtanke. Hade kanske väntat mig ett ”Haha” som svar, men du tog ju uppenbarligen chansen att sprida lite klasshat.
  scim · 20 okt · 59 svar · 617 läst
  ·
 31. K

  Tips på smart tv-lösning med dum tv.

  Annars finns det program som ändrar/skapar filformatet, det tar en stund. men funkar ganska bra. Så tanken var, att du gör nya kopior på filmerna i något format din TV klarar av. o detta kostar inget, utom cpu-tid. Tyvärr går det inte i realtid utan du måste konvertera i PCn innan du tittar.
  Keld · 20 okt · 3 svar · 193 läst
Laddar...