Byggahus.se
4774
4774: [citat] Det gäller att vara först med fredagsfräckisen 😀
34,0k svar · 6749,1k läst
·
M
Myckling: [citat] Yeeeees på den!! Hur visste jag att Skellefteå hade vunnit ikväll? Jo, det stod inte ett ord om matchen på Aftonbladets "förstasida". Då anade jag att SAIK vunnit. Hade Frölunda vunnit hade det varit huvudnyheten.
309 svar · 37,3k läst
·
Tobbe.A
Tobbe.A: Bilden visar en 80-väg. Det låg inte en bil i höger körfält på ett antal hundra meter, varken bakom eller framför. Vi kände oss ensamma 😢 Det syns inte riktigt på bilden men mittkörfältet är fullt med bilar. De håller samma hastighet som oss, 82 km/h. Flera av bilarna bytte till höger körfält efter några kilometer när mitten-och vänsterfilen gick mot en bro 💪😊
4,6k svar · 285,5k läst
·
RoTe
RoTe: [citat] Min mormor förvarade alltid de egenodlade morötterna i dåtidens sandningsgrus, som var typ 4mm korn ca, inte dagens stenflis som är vasst och sedan var det torrt i en stålspann som stod i matkällaren. Helt makalöst goda morötter året om.
16 svar · 740 läst
P
Pin: [citat] Får jag be dig inte kalla mig P-ordet? Gränspinne var riktigt grovt.
7,4k svar · 259,1k läst
·
tensiden
tensiden: [citat] Vilket ger ett annat GAAAAAAAAAHH för att det är dags att 1. Lyckas boka tid där hela familjen kan ta sig till vaccinationsstället för TBE-påfyllnad 2. Få barnen att gå med på det hela 3. Lyssna på när åtminstone ett av barnen nyttjar tillfället till att skrika alla möjliga svordomar och fula ord de kan när de får sprutan.
7,4k svar · 727,5k läst
·
P-plats
P-plats: [bild]
3,0k svar · 232,0k läst
·
P-plats
3,0k svar · 232,0k läst
·
tensiden
tensiden: En powertrip som sällskap till kvällens utbildningsfilmer jag behöver ta mig igenom. Smakar absolut inga åtta procent. [bild]
5,9k svar · 300,4k läst
·
Roga1337
Roga1337: Å min tallrik… [bild]
11,6k svar · 823,9k läst
·
Roga1337
11,6k svar · 823,9k läst
·
FredrikR
FredrikR: [citat] Beklagar sorgen av en fin familjemedlem. ❤️
11,6k svar · 941,7k läst
·
BirgitS
BirgitS: [citat] [citat] Kolla på Dooer.
36 svar · 855 läst
Kuslake
Kuslake: Du bör få fram dom lägesgivare som finns, vet ej exakt under vilket kanalnr det är. Men kolla på ross-tech om det finns nått tips kring felkoden när du läser ut den igen. Har inte hålla på jätte mycket med just tfsi.
7,7k svar · 472,0k läst
·
P
paralun: [citat] Jo spräck saltbudgeten rejält och utsläppen från arbetsfordonen... 😇
1,2k svar · 67,2k läst
·
D
djac: [citat] Inte det heller, som artikelns rubrik så är det "hårfint" men för att göra det enkelt så kan man kanske säga att det som inte är tillåtet är att organisera massuppsägningar men att flera människor meddelar att de säger upp sig om inte bättringar görs, är tillåtet.
9,2k svar · 401,1k läst
·
B
Bo Berglund: [citat] 551.900 innan rabatter och prutning...
3,7k svar · 585,4k läst
·
Stucki
Stucki: [citat] Färgvaruhuset
5 svar · 2,5k läst
Marlen Eskilsson
Marlen Eskilsson: Den här off topic-tråden har spårat ur och stängs därför. /Moderator
179 svar · 15,5k läst
·
hsd
hsd: Värre är det med hantverkspickuper fullt med lösa grejer på flaken
4,5k svar · 952,0k läst
·
Jonas Bjö
Jonas Bjö: Jag och min studiekollega söker dig för en kort 20-minuters intervju där vi pratar om din användarupplevelse av en webbplats. Du kommer få testa en webbplats och dela med dig av din upplevelse samt delta i en kort enkät. Genom att göra detta hjälper du mig och min kollega otroligt mycket. OBS! Begränsat antal platser, så först till kvarn! Är du intresserad? Skicka PM eller kontakta
0 svar · 98 läst
imported_Benno
imported_Benno: Se där dyker de upp. Tårarna. Bland mina gamla "filmisar" och popbilder. Är det Robinson-Robban till höger? ;) [bild]
1,0k svar · 46,2k läst
·
P
Pappa1986: [citat] Japp. Lyfter och lägger några pallar under 😃
6 svar · 287 läst
Cruzze
Cruzze: Jag hyrde av Avis i Malaga för fem år sedan. Efter över en timmes väntetid på flygplatsen så levererades bilen fulltankad enligt utsago. Men vid tankning efter åtta mil så fick jag i 40 liter bensin...Avis slog dövörat till och det var bara att snällt betala... Jag kunde ju rent teoretiskt ha kört bilen @5 L/mil...
3 svar · 427 läst
Dan1891
Dan1891: Ja, den tyckte jag var bra, sevärd!
966 svar · 60,2k läst
·
galento
galento: Var inne på pensionsmyndigheten och höjde procenten för skatten , var enkelt att göra så blir det väl inte så mkt i kvarskatt nästa år förhoppningsvis.
74 svar · 17,5k läst
·
T
topmount: Du kommer inte lyckats med det. Färgar man ett bomullsplagg med nylon tråd så tar den inte åt sig någon färg. Hemma färg funkar ju till och med dåligt på bomull.
1 svar · 89 läst
Snigla
Snigla: [bild]
2,5k svar · 591,9k läst
·
Snigla
2,5k svar · 591,9k läst
·
B
Bjober: Det konstiga med hela situationen är att ett könsneutralt ord som hen får så många att tänka på kön. Lite perverst kan man tycka . Och försöker man sen dra ut politiska budskap ur ordet så blir det ju dumt på riktigt.
92 svar · 2,9k läst
VidarH
VidarH: [citat] Jag baserar det på sådant jag läst på andra cykelforum där det bland annat har varit problem med reservdelar, primärt till de enklare systemen. Motorerna i sig ska ha varit bra när allt rullade på. Fast det är klart, de som klagar hörs mycket mer än de som inte har några problem. Fördelen med Yamaha är att de inte är monterade på skitcyklar i samma utsträckning som Bafang
321 svar · 29,5k läst
·
Z
Zodde: Liknande frågor dyker upp med jämna mellanrum. Jag satt som aktiemäklare på 80talet och AIDS var en fruktad farsot. Kunder ringde in å ville köpa aktier i företag som tillverkade kondomer. Vid samma tid var Trelleborgs uppköp av Boliden genomfört. Vi brukade svara ” Köp Trelleborg, då får du både gummi å gruva”
963 svar · 87,1k läst
·
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.