Jag skulle vilja bygga ett litet skafferi i köket, men är osäker på hur man ska gå tillväga med just den ytan jag har att jobba med:

IMG_0394.jpg
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder


Här kommer en bild på hur jag skulle vilja ha det:
IMG_0394copy.jpg
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder


Någon som har några bra ideér? :)
 
Regla upp med 45x70, regel även där gångjärnen kommer att sitta. Regel skruvar du i golv, vägg och tak. Vid snedväggen kan du anpassa med en trekantslist (finns att köpa). Svårast är raka snitt men om du lägger snitten längs med bräderna går det lättare.
 
Skall du bara ha torrvaror i skafferiet? Annars skulle jag inte rekommendera att du bygget in kylen på det sättet då det kommer generera värme.
 
Klicka här för att svara
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.