308 530 läst · 6 051 svar
309k läst
6,1k svar
Den stora öltråden!
Jag köpte en sådan här jag, någonstans i bakhuvudet hade jag med att du brukar visa bilder med stigbergets. Får se hur den gör sig till köttbullar med egengjord rödbetssallad. Och hur rödbetssalladen blir, har inte provat att göra egen förut.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Idag har jag kanske hittat en ny favvo "släng-i-mig-lager", framförallt om det ska vara mörk lager.
BudvarBudejovicky Dark Lager
https://www.systembolaget.se/produkt/ol/budvar-123214/
Vet inte varför jag missat denna, eller är den ny i sortimentet tro?
BudvarBudejovicky Dark Lager
https://www.systembolaget.se/produkt/ol/budvar-123214/
Vet inte varför jag missat denna, eller är den ny i sortimentet tro?
Har lite fler goda saker som finns kvar från en mycket tynande samling.
Stigbergets 4/5 - Hade inte väntar mig något annat.
Rödbetssalladen 1/5 - jag äter rödbetssallad ca 1 gång per år, på köttbullemacka. Att jag inte kommit på tanken att göra den själv beror ju på att jag inte tycker det är så gott. Kul att göra majonnäs däremot, det var ett tag sedan. Rödbetor gör sig bäst som små nykokta med lite smör. Eller i ugnen med get- eller fårost.
Nå, grannen fick med sig lunch till i morgon. Och rödbetssallad för hela veckan
Rödbetssalladen 1/5 - jag äter rödbetssallad ca 1 gång per år, på köttbullemacka. Att jag inte kommit på tanken att göra den själv beror ju på att jag inte tycker det är så gott. Kul att göra majonnäs däremot, det var ett tag sedan. Rödbetor gör sig bäst som små nykokta med lite smör. Eller i ugnen med get- eller fårost.
Nå, grannen fick med sig lunch till i morgon. Och rödbetssallad för hela veckan