40 hus- och inredningsappar

651 läst  8 svar

 1. Redaktionen
  På konsumentens sida Nivå 8
  Vi scannade App Store efter hus- och inredningsappar och hittade hela 40 stycken som kan hjälpa dig med alltifrån att hitta befintliga hus till salu, rita hus, bygga hus och inreda till att beräkna virkesdimensioner, bygga staket eller sänka elförbrukningen.

  Du kan läsa artikeln här: 40 hus- och inredningsappar
   
 2. E
  Anonym
  Skrivet av: Roy

  Obegripligt att så många tillverkare och företag prioriterar Apple trots att Android är större.
   
 3. E
  Anonym
  Skrivet av: Johan

  Så var det dags för den inte alls uttjatade diskussionen om Android/Apple, Win/Mac. Here we go...
   
 4. E
  Anonym
  Skrivet av: Tor

  Bara lugn nu... det finns massor av appar för Android med, flera av de ovanstående såg jag vid en snabbsökning, tex ikea, fiskarheden, hemnet. Flera elleverantörer och annat. Bara att söka lite på Play
   
 5. E
  Anonym
  Skrivet av: Uffe

  Det är faktiskt inget obegripligt alls med det. Det är helt enkelt betydligt mer bekymmersfritt att för en utvecklare att skriva en app till en lur med Apples iOS installerat än till Android. Till iOS skriver man en app och den fungerar likadant på samtliga modeller. Till Android skriver man en app, testar den på tex samsung galaxy sIII och den fungerar. Sedan testar man den på säg, samsung galaxy Y, där den beter sig på ett annat sätt, dags att skriva om, sen Sony xperia, samma procedur osv. Android är för fragmenterat helt enkelt, de flesta appar släpps först till iPhone och sedan om de når framgång till Android just av den orsaken.
   
 6. E
  Anonym
  Skrivet av: Kaj

  Utan att ge mig in i iOS vs Android-debatten kan jag ändå vädja om att det noteras vilka plattformar apparna har stöd för så man slipper leta i onödan menar jag.. :)
   
 7. E
  Anonym
  Skrivet av: Bob

  Dags att ladda ner i alla fall!
   
 8. E
  Anonym
  Skrivet av: Henrik

  Hade inte skadat om artikeln kunde kommit med lite ris och ros så att man slipper ladda hem appar som inte är något att ha. Annars var det kanon att få en uppställning över appar som annars inte bara dyker upp hux flux. Intressant inlägg från Uffe. Skönt att man valt "rätt" :)
   
 9. E
  Anonym
  Skrivet av: Johan

  Nu var det ju ett tag sedan denna artikel skrevs men som utvecklare till iOS måste jag bara kommentera "Till iOS skriver man en app och den fungerar likadant på samtliga modeller."

  Det där stämmer verkligen inte med tanke på alla olika telefoner och paddor med olika förutsätningar som skärmstorlek osv som nu finns till iOS. Riktigt snårigt och inte direkt
   

Logga in för att se högupplösta bilder och få möjlighet att ställa frågor. :love: