Byggahus.se
Lea930

Lea930

Medlem
Från
Västra Götalands län
Medlem sedan
2014-05-04
Senast online
2014-08-20
Aktivitet
Startade ämnen: 1 Inlägg: 6 Bilder: 13 Filmer: 0 Bästa svar: 0 Blogginlägg: 0 Fått gilla/reaktion: 1 Gett gilla/reaktion: 3 Följare: 0 Följer: 0 Poäng: 146 (Nivå 3)
Kön
Kvinna
Sysselsättning
Sjukskriven/Juriststuderande.
Personlig beskrivning
Hej! Jag heter Linnéa och har en dröm sedan säkert tio år tillbaka; Att bo i ett egenbyggt slott.
Första gången jag kan minnas att jag skrev ned min idé på papper var när jag var fjorton men den har nog alltid funnits där. Ibland undrar jag nästan om ens förfäder inte påverkar en mer än vad man tror eftersom jag, när jag var femton-sexton fick reda på att mina förfäder var adliga. Kanske alltså fanns en anledning till varför jag lekte prinsessa när jag var liten...

Hur som helst; Jag har alltid gillat att bygga saker, särskilt hus. När jag var tio introducerades jag till Sims och sedan dess har jag varit fast i serien. Jag har också byggt mycket lego, kojor, byggt hus åt mina leksaker när jag var liten osv. Dessutom berättade pappa att jag byggde lego med min farbror en gång (min farbror är lärare på bygg-programmet) och vi skulle bygga ett hus, men lilla jag på fem år protesterade i bygget och sa "Vi måste ha innertak först!".

Förutom att ha husbygge som hobby i en fantasivärld har jag så länge jag bodde hemma, hjälpt apappa med hans renoveringsprojekt; Började när jag var sju med att hjälpa till med rivningen av badrummet i vårat gamla hus, sedan flyttade vi till ett nytt hus som skulle totalrenoveras, så från tio års ålder fick jag hjälpa till med det; ta ut, rensa bort, och elda tidningspappers-isolering, dammsuga bort spån-isoleringen på vinden, rensa ogräs, städa upp på gården, hjälpa till att bära möbler osv.
Intressen: Musik (Progressiv rock och metal; Tool, Bearsfish, Porcupine Tree, Steven Wilson mm.)

Foto: http://lea930.deviantart.com/

Sång, katter, inredning, datorspel; Battlefield 3, Sims 1,2,3, Dragonage, Tera m fl.
Hemsida
http://lea930.blogspot.com/
Signatur
Linnéa Johansson

Aktivitet

Laddar...
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.