Aiemmin olemme ostaneet sellaisia läpinäkyviä muovilevyjä OBS:sta, mutta heillä ei ole enää rakennusosastoa.

Olen nyt löytänyt Biltemasta, he kutsuvat niitä muovilaseiksi, 120*80 cm hintaan 289 kr. Haluan sen koon tai 240*80 cm. Yleensä ne ovat 2-6 mm paksuja. Ihmiset näyttävät kutsuvan niitä eri nimillä, pleksilasilevyiksi, muovilevyiksi ja muovilasilevyiksi, en tiedä onko olemassa enemmän nimiä.

Mielestäni 289 kr 120*80 cm:stä on kallis, koska tarvitsen 20 levyä. Tietääkö joku toisen paikan, joka myy tätä kokoa? Claes Ohlssonilla näyttää olevan vain pieniä. En tiedä, minne kääntyä =/

Paikallisella lasimestarillasi pitäisi olla.
Ostin omani Lexan-palasia lasifirmalta.

En pitänyt sitä kovin kalliina, maksoin 200kr kahdesta 40x10 ja 8mm paksusta palasta.

Viimeksi muokattu:
Minkälainen laatu on Bilteman myymillä levyillä? Tässä on linkki niihin.

J
Puffa säikeelle. Onko jollain kokemusta muovilaseista muutaman vuoden ulkokäytön jälkeen? Näyttääkö se hyvältä vai tuleeko siitä rähjäinen ja nuhjuisen näköinen?

J Jönas sanoi:
Puff på tråden. Någon som har erfarenhet av plastglaset efter några års användning utomhus? Ser det ok ut eller blir det skabbigt och sjavigt?
Blir skabbigt kuin piru, naarmuuntuu pienimmästäkin ja näyttää yleisesti huonolta, usein myös erittäin kallis. Luulen, että otimme enemmän maksua plexi/makrolon kuin esim. lamellilasi kun työskentelin lasimestarissa (en ole täysin varma).

J
Kiitos vastauksesta. Olen pohtinut sen käyttöä kattona terassilla. Katsotaan, miten teen. Kanalplast on niin ruma...

J Jönas sanoi:
Kiitos vastauksesta. Olen miettinyt sen käyttöä terassin kattona. Katsotaan, kuinka teen. Kanalplast on kyllä niin ruma...
Miksi et kokeile lamellilasilla? Näyttää hyvältä ja kestää!

Klikkaa tästä vastataksesi
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.