Byggahus.se
Moving skrev:
Vem skrev det?
Läs artikeln, och du skall finna: "Från poolen känns det till exempel som att man befinner sig i samma våglängd som vattnet när man blickar ut, säger Krister Florin."
.. som alltså är mäklaren.
 
Moving
b8q skrev:
Läs artikeln, och du skall finna: "Från poolen känns det till exempel som att man befinner sig i samma våglängd som vattnet när man blickar ut, säger Krister Florin."
.. som alltså är mäklaren.
Såg det nu, lika korkat som
Men nu är barnen stora och har flyttat ut, så de har köpt en lägenhet istället och tänker spendera mycket tid i Florida, säger mäklare Krister Florin, Fastighetsbyrån.
??

Måste vara snabbväxande barn med ett hus byggt för 4 år sedan?

Googlar man på adressen så kan man förstå, ägare är icke svenska som bla är läkare med vårdcentral i Vårberg. Huset kan vara högt belånat.

Den här lyxhuset med innepool i närheten gick inte att sälja för 6,9 och det senaste var att det hyrs ut https://www.google.se/search?q=gaml...icial&channel=rcs&q=gamla+södertäljevägen+202

http://goo.gl/maps/GwzUJ

http://binged.it/11dLvxc
 
Redigerat:
G
huset ligger intill en trafikerad väg sen kommer vattnet men ingen ide att bada där på sommaren om man inte har kniv eller burka på sig
 
Moving
Förstår inte hur de kan lägga ner så mkt pengar i ett sånt område, men de kanske känner sig mer hemma där.
 
Tror det kan bli svårsålt pga läge. Skulle tro att 90% av de med denna typ av resurser vill bo på djursolm, lidingö, eller bromma.....
 
G
15 miljoner för det huset där??? ? Inte en chans!
 
Moving
Jo men det kan ta lång tid eller händer aldrig.
 
F
oavsett vad man tycker om huset som sådant, området etc. så måste detta vara typexemplet på någon som lagt ner alldeles för mycket pengar på ett hus på "fel" plats. Det går inte att komma undan att det är det geografiska läget som i första hand bestämmer värdet på en fastighet. Mao, hade detta legat på rätt ställe i Bevely Hills hade det säkert kostat 60 miljoner, i Florida hade det säkert kostat 40 miljoner, hade det legat i Djursholm 20 miljoner, i Norrbotten kanske 4 miljoner och här... ja inte 15 i alla fall... Samma sak med den som renoverar sin lägenhet i tex Farsta med Bulthaup kök och carreramarmor badrum, dom pengarna får man aldrig igen där. Vad vill jag säga med detta? jo att vill man, förutom att bygga sitt drömhus, göra en någorlunda bra affär bör man anpassa bygget och utgifterna efter var man bygger/renoverar, annars kan man se sig i himlen efter "överpengarna" man lagt ner. Marginaleffekten blir negativ helt enkelt. Tyvärr resonerar många att "men jag har ju lagt ner så hääär mycket pengar och då måste det ju vara värt xx", men så är det inte. En köpare skiter i hur mycket du lagt ner, han bryr sig om vad han faktiskt får och värderar det i jämförelse med andra objekt i området, och ingen som letar 15 miljonersvillor på Lidingö, i Bromma eller i Danderyd kommer ens tänka sig att lägga dom pengarna här.
 
Moving
Men tydligen vill en del med pengar bo där och inte bland finare svenskar, han har vårdcentral i området och nära till jobbet.
 
S
De e fin hys
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.