Byggahus.se
Okej, vad händer nu? Klockan är 8 och grabben har byggt så fingrarna blö'r....?
 
  • Gilla
fatsuG7
  • Laddar…
P Pepopp skrev:
Okej, vad händer nu? Klockan är 8 och grabben har byggt så fingrarna blö'r....?
Vinnaren utses här i forumet kl 00:00
 
  • Gilla
Niklasloow
  • Laddar…
Tävlingen är nu slut och vi har fått in massor av fina bidrag! Minecraft-byggnadsprojekt med olika konstruktioner och landskapsdesign längs vita gångvägar. Storslaget pixelkonstverk av ett slott i ett byggprojekt, med detaljerad arkitektur och omgivande landskap. Minecraft-värld med tegelhus, trädgård och husbil, som bidrag i en byggtävling. Översikt av ett färgrikt Minecraft-område med byggnader och landskapsdesign. Översiktsbild av en Minecraft-värld med olika byggprojekt inklusive hus och landskapsdesign. Minecraft-modellerad byggnad omgiven av en lummig trädgård och andra digitala byggnader i bakgrunden. Översikt av en Minecraft-tävlingskarta med olika kreativa byggen och en text som bildar ordet "ESIW". Minecraft-konstruktion av vattenkvarn och bondgård bland byggplatser i en virtuell tävling. Pixelkonst av ett landskap i Minecraft med byggnader, träd och en park. Minecraft-byggprojekt av ett hus med pool och trädgård, omgivet av andra strukturer. Modern stiliserad byggnad i en Minecraft-värld med trädgård och en väg intill. Minecraft-baserad byggnation av ett modernt hus med pool och trädgård. Minecraft-skapat landskap med stenfort och byggnader av olika stilar i bakgrunden. Minecraft-byggprojekt med modernt hus och anlagd trädgård omgivet av andra strukturer. Minecraft-konstverk med texten "Jesus är Herre" och "Gud älskar dig" bredvid ett kors. Minecraft-byggprojekt som föreställer ett modernt hus med pool och trädgård. Minecraft-kreationer med en trädgård och byggnader som tävlingsbidrag. Minecraft-byggprojekt med flera strukturer och landskap, inklusive en halvfärdig romersk byggnad. En kreativt byggd värld i Minecraft med olika konstruktioner som slott, hus, och åkrar. Översiktsbild av en Minecraft-värld med olika byggnader och strukturer som bidrag till en byggtävling.
 
  • Gilla
Dan_Johansson
  • Laddar…
Vinnaren är: Owlie_.
Grattis!
Inre bild av Minecraft-byggnadsprojekt med en säng och eldstad. Minecraft inredning med blå säng och träkonstruktioner, fönster som ser ut mot en pixelerad värld. Korridor i pixelerad byggnad med dörrar och bjälkar från ett dataspel, med alias Owlie_ som vinnare. Digitalt byggt badrum i blockgrafikstil med dusch, handfat och spegel. Inre taket på ett praktfullt torn i Minecraft med en stor ljuskrona och lila accentfärger. Minecraft-inspirerad interiör med lila sängkläder och matchande matta, ljusväggar och takfacklor. Minecraft-byggprojekt med en säng, fönster och trappanordning i ett hus. Blockig digital representation av ett badrum med toalett och handfat i Minecraft-stil. Minecraft-skapelse av ett detaljerat slott med torn och flaggor, omgivet av andra byggnader och landskap. Minecraft-skärmbild som visar ett husbil-bygge framför en medeltida borg och en flygande skepp-konstruktion. Digital konstruktion av ett detaljerat tegelhus med röda tak i ett Minecraft-spel, där Owlie_ är vinnaren. Interiör av ett rum i Minecraft med bordskonstruktion och taklampor, vinnande byggprojekt. Inredning av ett konstruerat rum i Minecraft stiliserat som ett matbord med stolar och fönster. Inredningsdesign i en virtuell korridor med hyllor och trappor, skapad av Owlie_. Interiör av pixelerad bibliotekshörna med bokhyllor och ljuskrona från spelet Minecraft. Gång i ett datorspel med väggar av pixelerade blad och trä, torches på väggarna och en gul låda vid änden. Minecraft-inspirerad interiör med gräsblock, trägolv och stora fönster.
 
  • Gilla
Arnmark och 6 till
  • Laddar…
fatsuG7 fatsuG7 skrev:
Vinnaren är: Owlie_.
Grattis!
[bild] [bild] [bild] [bild] [bild] [bild] [bild] [bild] [bild] [bild] [bild] [bild] [bild] [bild] [bild] [bild] [bild]
Vinnaren av denna tävling var så solklar. Grymt gjort.
 
  • Gilla
LoweW och 1 till
  • Laddar…
Vi läste i början av tävlingen att det skulle vara 5 stycken vinnare!? Hur är det med det?

fatsuG7 fatsuG7 skrev:
Vinnaren är: Owlie_.
Grattis!
[bild] [bild] [bild] [bild] [bild] [bild] [bild] [bild] [bild] [bild] [bild] [bild] [bild] [bild] [bild] [bild] [bild]
 
Systerzipp Systerzipp skrev:
Vi läste i början av tävlingen att det skulle vara 5 stycken vinnare!? Hur är det med det?
Jag har aldrig läst att det skulle vara 5 vinnare.. stod klart och tydligt att vinnaren vann äran och en legosats :thinking:
 
  • Gilla
Dan_Johansson och 1 till
  • Laddar…
Då måste vi ha sett fel .Det var rätt tydligt vem som skulle vinna om det bara var en vinnare. Slottet var otroligt fint. Hade hoppats det var fler vinnare
 
Ifall någon vill spela mer Minecraft har vi skapat en ny server ni kan bygga på! Servern har IP-adressen: play.spaceverse.net. Där finns flera olika spellägen såsom Creative, Survival och andra roliga småspel! Välkomna in på servern. (Servern är kompatibel med alla nya versioner från 1.8+) Ni kan läsa mer om servern på: https://spaceverse.net/
 
Redigerat:
  • Gilla
Chrissofsweden och 3 till
  • Laddar…
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.