Byggahus.se
 1. Hur mycket el förbrukar du? Jämför med andra

Garageinredning

 1. Ejmelie
  Hobbysnickare · Stockholm · 947 inlägg

  Ejmelie

  Hobbysnickare
 2. Beskow93
  Medlem · 2 inlägg

  Beskow93

  Medlem
  Jag har känt och klämt på biltemas variant i butik och tycker inte de gav ett bra intryck. Åk till närmaste så har de troligtvis en display.
   
 3. S
  Medlem · 1 724 inlägg
  Följer diskussionen men har inte hunnit dra några slutsatser själv. Håller på att rekar lite jag med till det garage som jag håller på att bygga och som ska inredas till våren.

  Du har ju också Julas variant under det egna märket Hard head. Utseendemässigt ser det väldigt lika ut som det du länkar till hos verktygsboden. Hittar inget färdig variant där men allt finns som lösa delar. Ser ut att landa någon enstaka tusenlapp under verktygsboden om man sätter sig och plockar ihop
   
 4. Z
  Husspekulant · Uppland · 1 401 inlägg

  ZipLock

  Husspekulant
  Försök åka och titta och framförallt känna på de olika systemen. De flesta rimligt prissatta jag känt på brukar vara byggda av väldigt tunn plåt och ha rackliga expansionsbeslag.
   
  • Laddar…
 5. S
  Medlem · 1 724 inlägg
  Det som är lite synd är ju också att de flesta sådana system är väldigt grunda. Typ 45cm djup bänkskiva bara. Kan kännas snålt om man vill ha mycket plats att jobba på. Jag är lite inne på köpa eller bygga en separat arbetsbänk istället med skiva som är 60-70cm djup och ha utrymme under den så att man kan ställa dit en eller flera verktygsvagnar.
   
 6. dof
  Verktygstokig · västernorrland · 1 408 inlägg

  dof

  Verktygstokig
 7. Joacimz
  Medlem · 203 inlägg

  Joacimz

  Medlem
 8. Ejmelie
  Hobbysnickare · Stockholm · 947 inlägg

  Ejmelie

  Hobbysnickare
  Tyvärr är det ju inte så många affärskedjor som säljer dessa, utan mest webbutiker. Alt att de finns i olika städer. Så det är svårt att testa dem.

  Nu har jag börjar snöa in på röda och svarta skåp. Ser jäkligt ”trendiga” ut. Men då är utbudet uselt tyvärr. Nästan bara Verktygsboden som har dem.
  Inloggade ser högupplösta bilder Logga in
  305854D9-B63D-4158-A61C-93CCDECB54BA.jpeg
   
 9. plåtrickard
  Besserwisser · östergötland · 790 inlägg

  plåtrickard

  Besserwisser
  Jag köpte ikeaskåp och lådor
   
 10. J
  Medlem · 3 inlägg

  JohRon73

  Medlem
  Är det någon som vet om det är i grunden samma skåp som verktygsbälten säljer och Jula? Allt tyder på det då jag vill kombinera de två systemet då jag är i behov av vatten och avlopp.
   
 11. P
  Medlem · Örebro · 496 inlägg
  Jag kör Julas. Väldigt nöjd med kvalitet och stabilitet.
   
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.