Byggahus.se
Hej,

Letar fönster liknande Velfac 200, för kommande husbygge, och undrar nu om någon känner till om det fins billigare fönster men med liknande design som Velfac har på sin 200-serie ?

//nilhen
 
Inte så mycket respons på min fråga än så länge, men jag ska kanske precisera mig lite.

Det jag söker är fönster med lite smalare karmar och gärna i aluminum. Fönstren ska kunna gå att få i större format tex 2700 x 2200 (H x B). Priset får gärna vara billigare än vad Velfac kan uppnå (har precis fått pris på ca 350' för mitt kommande bygge), vilket svider en aning.

//nilhen
 
Velfac är nog ganska ensamma omjust denna typ av fönster, tror jag , därav priserna.
Nu vet man ju inte hur många fönster du har, men det finns ju andra lösningar. Du är förmodligen ute efter en ren, lite strickt känsla i fönstren..Leta på och lycka till!
 
kan ju lägga till att velfac är ganska "prisvärt" om man ser till vad man får, velfac är ju trots allt lite mer än bara ett "fönster"... har ju även en bra garanti och service !
 
Jämför velfacs skjutdörrar med andra tillverkare så är dom väldigt prisvärda!
Vissa av velfacs produkter kostar lite mer om man jämför mostvarande produkt hos andra tillverkare men då skall man också ha i åtanke att nästan alla fasta velfac fönster om dom inte är för stora går att bygga om till öppningsbara...
För den som är nyfiken så går det att se priser på velfacs hemsída.
Fasta fönster: http://www.velfac.se/Privat/Moderne_VELFAC_200?OpenDocument&ProductID=210-1-FF
Skjutdörrar: http://www.velfac.se/Privat/VELFAC_200_terrasse-_og_skydedoere?OpenDocument&ProductID=V200Skydedor-3
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.