Ser ut som klackfoder, dvs L-format.
Legg med den malte siden ned eller støtt opp så fôret er plant, så slipper du den dobbeltvinker som blir når fôret luter i sagen..
Ellers har du kommet til å lute også bladet når du gjær.
Dvs penest å gjøre om..
Legg med den malte siden ned eller støtt opp så fôret er plant, så slipper du den dobbeltvinker som blir når fôret luter i sagen..
Ellers har du kommet til å lute også bladet når du gjær.
Dvs penest å gjøre om..
Takk så mye folkens!Mazen skrev:
Takk så mye for dette, mistenkte at det var feil i håndtering ved kapping. Fôret sitter ikke på plass dermed ser det veldig skjevt ut!Mazen skrev:
Medlem
· Blekinge
· 11 704 innlegg
Du kan ha et trinn mellom karm og vegg som foringen må utjevne. Ta en kort bit av foringen og sjekk om den gjør det både på oversiden og på sidedelen. Hvis ikke er du ganske røkt.
Sørg for at alle vinkler på gjærsagen er riktige.
Mange prøver først med korte biter (f.eks. 10 cm) for å se om hjørnet blir som ønsket. Det kan spare noen meter. Når man så får vite hvordan det virkelig skal se ut, kan man kappe/gjære på ordentlig.
Sørg for at alle vinkler på gjærsagen er riktige.
Mange prøver først med korte biter (f.eks. 10 cm) for å se om hjørnet blir som ønsket. Det kan spare noen meter. Når man så får vite hvordan det virkelig skal se ut, kan man kappe/gjære på ordentlig.
Døren er ikke helt rett, ei heller veggen. Ikke de beste forutsetningene for å gjøre en god jobb. Har en idé om å sette en liten smyg, høvle ut den for å håndtere høydeforskjellene mellom karm og vegg?T Thomas_Blekinge skrev:Du kanskje har et steg mellom karm og vegg som fôret må jevne ut. Ta en kort bit av fôret og sjekk om det gjør det både på oversiden og på sidedelen. Hvis ikke, er du ganske røkt.
Sørg for at alle vinkler på gjærsagen er riktig.
Mange prøver først med korte biter (f.eks. 10 cm) for å se om hjørnet blir som ønsket. Det kan spare en del meter. Når man deretter finner ut hvordan det virkelig skal se ut, kan man kappe/gjære på ordentlig.
Har du en nivåforskjell der karmen sitter dypere i veggen kan du bruke såkalt klackfoder (som jeg trodde det var på bildene) og høvle "klacken" så den sitter tett mot karmen.
https://www.hornbach.se/p/klackfode...MIp8HgoaH7-wIVDmYYCh2S7gkIEAQYBCABEgItwPD_BwE
Alternativet er som du skriver å sage til en remse av for eksempel plyfa og slides ut til veggnivå.
https://www.hornbach.se/p/klackfode...MIp8HgoaH7-wIVDmYYCh2S7gkIEAQYBCABEgItwPD_BwE
Alternativet er som du skriver å sage til en remse av for eksempel plyfa og slides ut til veggnivå.
ja! Er klakkarm for øyeblikket, tenkte man bygger en smyg for å få en tettere ger 🙂Mazen skrev:
Klikk her for å svare
Lignende tråder
-
Hur fungerar denna termostaten, blir det problem när man täcker den?
Värme allmänt -
Lag dørkarm - med hvilket verktøy?
Byggematerialer & Konstruksjonsteknologi -
Problem med frys. No Frost fungerar inte
Vitvaror -
Problem med altandörr - en kolv i fungerar ej
Fönster & Dörrar -
Olika bredd på dörrfoder? Är jag tvungen till att ha släta foder och strunta i att gera?
Fönster & Dörrar
