1 355 lukukertaa ·
2 vastausta
1k lukukertaa
2 vastausta
Asentaa TV vivulla Siniselle betonille
Hei!
Todennäköisesti tämä on turha kysymys, mutta toivo kuolee viimeisenä kuten sanotaan.
Teini saa uuden huoneen ja haluaa TV:n seinälle, koska huoneessa on rajoitetusti tilaa, olen harkinnut TV:n asentamista nivelletylle varrelle.
Nyt tulee kuitenkin ongelma, seinä on tehty uskomattoman huonosta Sininenbetonian materiaalista, joka murenee helpommin kuin Kellogs cornflake.
Olen kuullut Leka Skruvista, mutta toimisiko kiinnike & leka skruv 42" TV:n asentamiseen siihen.
Vinkkejä otetaan mielellään vastaan, selityksiä vältetään
Todennäköisesti tämä on turha kysymys, mutta toivo kuolee viimeisenä kuten sanotaan.
Teini saa uuden huoneen ja haluaa TV:n seinälle, koska huoneessa on rajoitetusti tilaa, olen harkinnut TV:n asentamista nivelletylle varrelle.
Nyt tulee kuitenkin ongelma, seinä on tehty uskomattoman huonosta Sininenbetonian materiaalista, joka murenee helpommin kuin Kellogs cornflake.
Olen kuullut Leka Skruvista, mutta toimisiko kiinnike & leka skruv 42" TV:n asentamiseen siihen.
Vinkkejä otetaan mielellään vastaan, selityksiä vältetään
Samaa mieltä. Ehkä jopa kannattaa liimata levy koko seinään, jos se on niin pieni. Silloin levy ei näy, ja se kestää vielä paremmin.H hapazard sanoi:
Klikkaa tästä vastataksesi
Samankaltaisia ketjuja
-
Montera handdusch till tvättblandare - problem med gängor och passform
Vatten & Avlopp -
Montera handdusch till tvättblandare – problem med gängor och passform
Badrum -
Hur kan man montera luftvärmepump i snedtak?
Värmepumpar -
montera diskbänk med två blandare
Vatten & Avlopp -
Väggmonterad TV på bastuvägg utvändigt?
Bastu