Allmänna villkor för Byggahus Premium

Allmänna villkor för Byggahus Premium

Med tjänsten Byggahus Premium får medlemmar möjlighet att surfa annonsfritt på Byggahus.se samt tillgång till avancerade funktioner i forumet.

Dessa villkor reglerar förhållandet mellan Byggahus.se och dig som nyttjar tjänsten Byggahus Premium.

Du kan välja betala för tjänsten per månad eller per år. Månadsbetalningar hanteras via Stripe medan årsbetalningar hanteras via Swish eller Stripe. Om betalningen sker via Stripe så sker betalningen genom ditt betalkort, då är det viktigt att du förser oss med korrekta kortuppgifter. Om betalningen sker via Swish är det viktigt att ditt mobilnummer är korrekt.

Genom att betala för tjänsten Byggahus Premium intygar du att du är 18 år eller äldre och att du accepterar att din betalning kommer att användas av Byggahus.se för att stödja dess arbete med att driva Byggahus.se - Oberoende portal på konsumentens sida.

Byggahus.se förbehåller sig rätten att vägra någon att köpa tjänsten Byggahus Premium t.ex. för det fall Byggahus.se skulle anse att medlemmen strider mot Byggahus.se:s värderingar eller intressen.

Byggahus.se vill understryka att du som köper tjänsten Byggahus Premium inte ges någon som helst rätt eller möjlighet att påverka innehållet i Byggahus produkter eller redaktionen på Byggahus.se.

För dig som väljer att betala per månad

Du som väljer att betala per månad accepterar att det automatiskt kommer dras 39 kronor från ditt betalkort varje månad. Betalningen dras samma dag varje månad som den dag du registrerade din månadsbetalning. Om du exempelvis gör din första betalning den 15:e maj kommer samma belopp att dras den 15:e juni. Om dagen du startat din betalning på inte förekommer alla månader kommer betalningen i stället att dras på den aktuella månadens sista dag. Betalningen dras löpande varje månad till dess att du väljer att avsluta dina månadsbidrag.

Du kan när som helst välja att avbryta ditt månadsbetalning genom att gå till Byggahus Premium och välja att avsluta. Du kommer att få en bekräftelse på att du valt att avsluta dina betalningar till din mejladress inom några minuter. Vid eventuella problem går det alltid bra att kontakta oss genom premium@byggahus.se.

För dig som väljer att betala per år

Du som väljer att betala per år betalar 399 kronor för ett år i taget. Dessa betalningar är för närvarande enbart engångsbetalningar. Dina betalningar hanteras genom Swish eller Stripe.

Möjlighet att ångra betalning

Varje betalning kan identifieras genom ett unikt identifikationsnummer och du som köpare har möjlighet att ångra ditt köp under 14 dagar räknat från den dag du påbörjat din prenumeration eller gjort en årsbetalning. Du utövar din möjlighet att ångra betalning genom att kontakta oss på Byggahus.se. Enklast görs detta på premium@byggahus.se. Om du utövar denna möjlighet så kommer betalning att betalas tillbaka till det betalkort (eller det konto som ditt Swish är kopplat till) som betalningen gjordes ifrån. När 14-dagar passerat har du inte längre någon möjlighet att begära återbetalning.