Fyll i din ränta

Jämför boräntor

Filter: 5 år, Medlemmar, 30 dagar · Rensa

Filtrerar på: 5 år, Medlemmar, 30 dagar · Återställ

1 räntor · Snittränta 1.35% · Snittlån 1 300 000 kr · Snittbelåningsgrad 16%
Ränta Bank Lån Bindning Belåning Bundet Postnr Pris/år Namn Uppdaterad
1,35% Avanza 1 300 000 5 år 16% 2020-03 117 41 17 550 slowhand 2024-05-08

Här jämför vi räntor med varandra. Bankerna visar inte upp vilka rabatter de ger, men det ser du här. Visa din riktiga boränta och ta del av andras. Tillsammans blir vi bättre prutare. Visa mer

Banken sitter ofta med ett informationsövertag över oss boräntekunder eftersom de har kännedom om alla deras kunders villkor medan vi själv bara känner till våra egna. Vi konsumenter vet normalt väldigt lite vad andra betalar för sina bolån. Därav denna bolåneräntetabell. Skriv gärna ut denna sida eller ta med den på din surfplatta när du går till banken för att förhandla om ditt bolån. Säg att du inte är nöjd med din bolåneränta, att du vet att andra har bättre boränta än du själv och om du inte får en riktigt bra ränta så kommer du byta bank.

Nu när bankerna lånar pengar av Riksbanken till en negativ reporänta så kommer de att säga att de får betala för att låna ut pengar. Berätta då för banken att det då är lönsammare för dem att låna ut sin överlikviditet till dig men inte till vilken kostnad som helst. Be dem ge dig en konkurrenskraftig boränta, annars kommer du byta bank. Bankerna ger normalt tyvärr nya kunder bättre boränta än gamla trogna kunder.