Jag brukar göra en potatissoppa med purjo,kikärtor och potatis. Mixar hälften och behåller hälften omixad för perfekt konsistens.

Har för mig receptet är nakna kocken från början
 
  • Älska
Maria T
  • Laddar…
EddieHansson
Fjojtmehmet Fjojtmehmet skrev:
Den såg väldigt god ut! Även fast du gjort den tvärtom
Tvärtom?
 
EddieHansson EddieHansson skrev:
Tvärtom?
Det heter väl ändå potatis- och purjolökssoppa :rofl:. Skämt åsido så såg den väldigt god ut!
 
EddieHansson
Fjojtmehmet Fjojtmehmet skrev:
Det heter väl ändå potatis- och purjolökssoppa :rofl:. Skämt åsido så såg den väldigt god ut!
Ahaaa. Ja jo. :)
 
Storsockret
Finns väl inget rimligare än att slänga ett par burgare på grillen såhär vid tvåsnåret. Det är ju trots allt semester.

Två cheeseburgare med smält ost och ketchup på en tallrik.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
 
  • Gilla
  • Älska
nino och 6 till
  • Laddar…
Amerikanska pannkakor med lingonsylt och bacon på en vit tallrik, bakom ses en kopp och bestick.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
 
  • Gilla
  • Älska
Roga1337 och 3 till
  • Laddar…
Smashburgare på jureskogs köttfärs. Ca 75g/puck. Salt, peppar och Lagrito's ”blacka sniper” rubb. Väddö gårdsmejeri burgarcheddar, hemgjord sciraccamayo, röd lök, ketchup och ett salladsblad. Allt omslutet av potatobuns.
Riktigt smarrigt!
Stekt på en marmorskiva på gasolgrill. Två hemmagjorda smashburgare med cheddarost, srirachamayo, röd lök och sallad i potatisbröd på ett blåvitt porslinstallrik.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
 
  • Gilla
Maria T och 8 till
  • Laddar…
Hus tomte
altaxis altaxis skrev:
Smashburgare på jureskogs köttfärs. Ca 75g/puck. Salt, peppar och Lagrito's ”blacka sniper” rubb. Väddö gårdsmejeri burgarcheddar, hemgjord sciraccamayo, röd lök, ketchup och ett salladsblad. Allt omslutet av potatobuns.
Riktigt smarrigt!
Stekt på en marmorskiva på gasolgrill.[bild]
en heineken hade varit gott till ;)
 
  • Haha
  • Wow
Maria T och 3 till
  • Laddar…
altaxis altaxis skrev:
Smashburgare på jureskogs köttfärs. Ca 75g/puck. Salt, peppar och Lagrito's ”blacka sniper” rubb. Väddö gårdsmejeri burgarcheddar, hemgjord sciraccamayo, röd lök, ketchup och ett salladsblad. Allt omslutet av potatobuns.
Riktigt smarrigt!
Stekt på en marmorskiva på gasolgrill.[bild]
Ser riktigt inbjudande ut! :ok:
 
  • Gilla
altaxis
  • Laddar…
Bakad potatis fylld med jätteräkor och sås, omgiven av blandad sallad, serverad på en mörk tallrik.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Bakad potatis med räkor och sallad toppad med örter, serverad med majo/creme fraichésås på en brunrandig tallrik.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder

Bakad potatis, jätteräkor, blandad sallad från trägårn. Majo/creme fraichésås.
 
Redigerat:
  • Gilla
Dortmunder DAB och 6 till
  • Laddar…
Igår blev det dovhjortsadel. Hemmaodlade morötter, palsternackor, potatis, och lök i ugn. Det blev en förbannat god sås till gjord på måfå:D Tyvär inga bilder.
 
Redigerat:
Stjerneskud med panerad stekt rödspätta, räkor, kokt ägg toppat med röd kaviar och dill på rostat bröd.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder

Den danska klassikern stjerneskud, tänk räkmacka fast man dunkar på en panerad stekt rödspätta också. Danskarna har även på en kokt rödspätta men den brukar jag strunta i när jag lagar själv.
 
  • Gilla
  • Älska
Blodsoppen och 4 till
  • Laddar…
Åsa Lund
Tänkte vända på frågan
Vad är ditt godaste tips för fläskytterfile? Fint namn på benfri kotlettrad, javisst, men inte så dum styckningsdetalj ändå
 
Egg Benedict!

Tallrik med två Eggs Benedict och sallad på ett cafébord, juice och cappuccino i bakgrunden.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
 
  • Gilla
tank77 och 4 till
  • Laddar…
Åsa Lund Åsa Lund skrev:
Tänkte vända på frågan
Vad är ditt godaste tips för fläskytterfile? Fint namn på benfri kotlettrad, javisst, men inte så dum styckningsdetalj ändå
Köp hellre en benfri kotlettrad då ytterfilen oftast är mörmarinerad och bara innehåller 85-90 procent kött, dessutom tycker jag att den mörmarinerade får en konsistens likt fiskbulle.
Det som går hem här är tunna skivor av kotlett stekta med grillkrydda, sen på med créme fraiche, grädde, dijonsenap, dragon, valfri svamp och lite lingon. Serveras med ris eller vad man nu gillar.

Edit. Ser att några av de benfria vaccade kottlettraderna också är mörade tyvärr.
Köper helst på köttaffären för att slippa tillsatser.
 
Redigerat:
  • Gilla
Magnolium och 2 till
  • Laddar…
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.