Byggahus.se
Folkminnet brukar vara kort. På längre sikt tror jag inte det har någon påverkan på folks bostadspreferenser.
 
  • Gilla
[SKPG]Zamora
  • Laddar…
Är ett stort tryck på landsidan här märker jag (fick även saken konfirmerat av vår fd mäklare). Folk letar sig tydligen mer utanför stan.. de vill bo lite mer på avstånd och gärna ha odlingsmöjligheter.

Det gjorde att vårt hus ökat bra i värde (y) nu är vi fullkomligt nöjda här hemma - men alltid kul att det numer finns en större marknad för vår gård OM vi vill sälja.

Det är också trevligt att se hur människorna ser på egen odling, mat och framtiden. Det är numer väldigt många som vallfärdar in i trädgårdsgrupper... söker sig till lokalproducerad mat / rekogrupper - att de börjat förstå att vi iaf måste försöka sträva efter något mer hållbart i längden (än att importera allt).
 
  • Gilla
b8q
  • Laddar…
Bor ca 8 mil utanför stockholm i en liten sömnig by.
Här låg huspriserna på runt 7-800 000 för en normalstor villa från 70-80 talet runt 2015. Inget hade rört sig under lång tid, sedan fick vi fiber o pang så dubblades priserna till 1.5 mille på bara några månader.
Skillnaden då var att de som köpte innan var äldre som inte var intresserade av ny teknik, efter fiber så kom det barnfamiljer.

Nu efter Corona så har prisläget gått från låg till galet. Sista villorna i byn gick för 3.4 mille.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.