Blodsoppen Blodsoppen skrev:
Har ni små tallrikar, eller är det en hummer?
Ser bara en sak som saknas....
En flaska Skåne:D
Stora kräftor :)
 
Åsa Lund
Maria T Maria T skrev:
Eller OP, min pappa skulle alltid ha en lite "sup" av Skåne innan lördagsmaten, den är god men jag föredrar nog OP.. möjligen jämnt skägg.
Jag har läst nånstans att Skåne och OP har samma kryddning men denna ena är mer kryddstark än den andra. Minns aldrig vilken som är vilken :seenoevil:
 
  • Gilla
Maria T
  • Laddar…
Maria T
Åsa Lund Åsa Lund skrev:
Jag har läst nånstans att Skåne och OP har samma kryddning men denna ena är mer kryddstark än den andra. Minns aldrig vilken som är vilken :seenoevil:
Och jag har ingen aning, men tänker som du eftersom de doftar ungefär lika efter att ha öppnat korken. Får väl jämföra. Fast jag gillar andra snapsar bättre, Nyköping och Fläder och nån dansk som jag glömt namnet på.
Plus Lysholm Linie Aquavit och Löitens aquavit, Skandinaviska länder gör förbenat god snaps!
 
  • Gilla
  • Älska
FredrikR och 1 till
  • Laddar…
Åsa Lund
Maria T Maria T skrev:
Och jag har ingen aning, men tänker som du eftersom de doftar ungefär lika efter att ha öppnat korken. Får väl jämföra. Fast jag gillar andra snapsar bättre, Nyköping och Fläder och nån dansk som jag glömt namnet på.
Plus Lysholm Linie Aquavit och Löitens aquavit, Skandinaviska länder gör förbenat god snaps!
Den danska gissar jag är Ålborg Jubileums Akvavit
 
  • Gilla
Maria T
  • Laddar…
Blodsoppen
Maria T Maria T skrev:
Eller OP, min pappa skulle alltid ha en lite "sup" av Skåne innan lördagsmaten, den är god men jag föredrar nog OP.. möjligen jämnt skägg.
Op går absolut ner den också:D
 
Lite ost och port

Ostbricka med olika ostar, kex, sylt och två flaskor vin på ett bord med tända ljus.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
 
  • Gilla
FredrikR och 3 till
  • Laddar…
2 fel i bilden. Barolo till kräftor och framför allt en ung Barolo. Låt den mogna ffs!
 
AndersMalmgren AndersMalmgren skrev:
Kräftskiva!

[bild]

[bild]

[bild]
Fina kräftor!
 
  • Gilla
AndersMalmgren
  • Laddar…
Vinvalet är iofs konstigt menen sidosak - avsaknaden av kräftlyktor däremot är värre!
Trädgårdsfest med färgglada kräftlyktor, människor som socialiserar och ett dukat bord utan kräftlyktor.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
 
  • Gilla
Maria T och 1 till
  • Laddar…
D dilemma skrev:
Vinvalet är iofs konstigt menen sidosak - avsaknaden av kräftlyktor däremot är värre!
[bild]
Andrafrukost på dag 2 av marknaden.
Belgisk våffla med grädde och björnbärssylt. Belgisk våffla med grädde och björnbärssylt på vit plasttallrik.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
 
  • Gilla
  • Älska
FredrikR och 3 till
  • Laddar…
A atomlab skrev:
2 fel i bilden. Barolo till kräftor och framför allt en ung Barolo. Låt den mogna ffs!
En gäst som grillade kött då han inte äter kräftor
 
  • Gilla
RoAd
  • Laddar…
Blodsoppen
Idag var det besök på det anrika Lotta på Åsen.
Blev räkmacka till mig och sällskapet. Riktigt fin samt att jag fick glutenfritt bröd.
Ingen bild då min telefon fick stanna i bilen.
 
  • Gilla
Maria T och 2 till
  • Laddar…
Nu när man börjat jobba igen så är det ju aldrig fel med en klassiker på Italien cousin, en rosmarin och en tryffel

Bröd med smält ost och rosmarin, serverad med rödvin, uteservering mot gatubakgrund.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
 
  • Gilla
Lill72 och 4 till
  • Laddar…
Blodsoppen
Här blev det fläsk och löksås till lunch En tallrik med fläsk, kokta potatisar och löksås.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
 
  • Gilla
  • Älska
Ulltand och 5 till
  • Laddar…
En skål med grön soppa toppad med halverat hårdkokt ägg, serverad med sked och gaffel på ett vävt underlägg.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
 
  • Gilla
Lill72 och 4 till
  • Laddar…
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.