Håll värmen med designelement

element2.png

Det är fortfarande kallt och snö på många håll i landet. Denna veckan tar 1 vinnare hem 2 stycken valfria Adax Neo Element i valfri färg, så att familjen slipper frysa. Dessutom behöver ni inte oroa er över att gömma elementen, Adax Neo är designelement som bidrar positivt till upplevelsen av rummet.

Totalt värde cirka: 3 600 kronor

Så här tävlar du:

Allt du behöver göra är att svara på en fråga samt motivera varför just du ska vinna.

Fråga: Hur läser du av temperaturen på Adax Neo?


1. Via den upplysta displayen
X. Via termostaten
2. Via mobiltelefonen

Posta ditt svar och din motivering i den här tråden. Vinnaren utses fredag 6 mars.
 
Efter en feldesign vi gjorde när vi inredde vinden till ovanvåning, så får vi kondens på takfönsterna. Lösningen har än så länge varit två fula radiatorer på hjul. Adex Neo ser ju hur snygg ut som helst. Skulle inte skämmas att ha dom hängandes på väggen ;)
 
Rätt svar 1. Skulle sitta fint i våran friggebod, roligt att Adax satsar på att göra radiatorer lite snyggare.
 
Svar: 1. Har en väldigt frusen fru som ständigt fryser. Hon går runt med fårtofflor och i tv-soffan har hon alltid värmefilt. Det vore fint om hon kunde få slippa detta och med två nya och snygga element skulle vara en stor hjälp på vägen!
 
Svar :1

I sommar är planen att bygga en vinterbonad lekstuga till barnen, och det här vore ju en betydligt snyggare lösning
än en hundrakronors elradiator från biltema. Barnen ska också få ha det fint omkring sig. Överhettningsskyddet är också bra som extra säkerhet, ifall barnen skulle råka täcka över radiatorn.
 
Svaret på frågan är nr 1.

Kul med element som inte är lika alla andra, jag vill verkligen ha ett rött element i min hall, det skulle göra sej toppenbra där :)
 
Svaret är nummer 1.

Vi ska inreda en vind, så det kommer gå åt en hel del element. Självklart är utseendet viktigt, så det här skulle passa oss utmärkt!
 
Svar 1
Vi har ett äldre hus med massa mys, önskar mer mysiga fönster och trappor:)
 
Svar:1
Ska bygga om nedervåningen i vår och dessa hade passat perfekt i vårt vardagsrum. Att de dessutom är så snygga att frugan faktiskt accepterar dem är verkligen ett plus...
 
D09
Svar 1

Har vattenburen värme hemma men blev ändå sugen :wow:
 
Svar: 1

I källaren har tidigare ägare när han renoverade tagit bort dom vattenburna elementen och satt in fula el-element.
I tv rummet där nere som inte är så stort tar dom två elementen stor plats så det är svårt att möblera med soffan. Dessa slimade hade varit perfekta, då behöver man inte längre gömma dom med soffan.

Vi har dessutom satt tepet på vägen där ena elementet sitter, hade ju varit jäkligt bra att ta bort det fula element som sitter där och förstör mycket av den snygga väggen. Så ist sätta upp ett sådant snyggt design element hade ju varit drömmen.

Dessutom verkar panelen bättre än dom vred som våra element har idag, lill pojken går och vrider av dom hela tiden. Inte roligt dagen efter när man kommer ner och det är svin kallt för att han pillat.
 
Svar: 1.
Bygger just nu en designfriggebod i modern stilren design. Elen är dragen, gipsen spacklad o slipad o taket är panelat och klart. Led spottarna i taket är monterade bara lite strömbrytare,uttag och ett designelement från Adax kvar! Ett sådant element hade passat så bra !!
 
Svar: 1

Vi har vattenburen värme i hela huset utom övervåningen. För har vi istället två elementen. Kruxet är bara att när vi sätter igång det i dotterns rum så slår jordfelsbrytaren av, så det använder vi inte. Istället ställer vi in ett fult golvelement när det är kallt.
Är lite småless den lösningen och att vinna nytt element skulle definitivt lösa det 😃
P.s. Elementet i vårt sovrum luktar bränt så det använder vi inte heller (gammalt hus), på vintern får vi helt enkelt använda andra metoder för att få varmt i sovrummet
 
Svar nr 1
vi har ett rum som endast har 1 element som är för litet och desutom håller på att ha gjort sitt , rummet har 2 st fönster så ett element under vardera fönster skulle sitta perfekt , att dom desutom är en fröjd för ögat att se på och att dom är två till antalet gör att den här vinsten skulle sitta perfekt .
 
Svar 1
Jag har bara en luft-luftvärmepump och några lösa flyttbara element i mitt hus med 2 våningar + hel källare. Den vattenburna uppvärmningen som finns är i så dåligt skick att den inte går att använda. Behöver verkligen komplettera husets uppvärmning!
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.