personstar
Ola C

Ola C

Medlem · Skåne
medlem 2010-01-16 2 146 inlägg 1 183 bilder 0 filmer 2 253 gillningar 14 566 poäng 19 nivå 5 bästa svar 4 följare
  1. R
   RichardH
   Hej Ola, fantastiskt fina bilder och beskrivningar! Jag kommer snart att pensionera mig och tänker ägna stor del av min tid åt att snickra diverse saker och ting. Tänker börja med två Adirondack-stolar. Kan du tipsa mig om var jag får tag på lämpligt virke? De skall stå utomhus. Skulle helst vilja ha vit ceder eller mahogny. Bor i Malmö. Med vänliga hälsningar, Richard.
   1. Ola C
    Ola C
    Hej Richard, tack, det värmer! Jag tipsade om virkesinköp på sidan 4 i byggtråden.

    I ditt fall med lite mer ovanliga träslag föreslår jag Sliparebacken, tror inte Fredriksson tar hem dessa träslag i små kvantiteter till privatpersoner. Sliparebacken är dessutom lite mer serviceminded o kan tipsa om lämpliga träslag till ditt bygge. Fredrikssons är mer industriinriktat.

    Mvh/Ola
    RichardH gillar
  2. M
   MattiasBerglund
   Ask stämmer nog bra. Är normalt hemma de flesta vardagskvällar. Åker dock till Frankrike på torsdag morgon. Är det brådis från din sida att bestämma dig så skulle ikväll eller imorgon funka. Annars är jag tillbaka runt den 8/10 om du vill komma förbi då istället.
  3. M
   MattiasBerglund
   Hej! Jag bor i Limhamn och har en Moreten med 4 skär om du vill kolla på den? Hade en Hammer tidigare och har aldrig ångrat mig en sekund utan är väldigt nöjd med min H410. Så otroligt skönt att slippa ställa om stup i kvarten vilket det gärna blir. Tror förresten du köpte lite alm av mig för ett eller två år sedan. Vill du komma och kika så hör av dig bara. Mob: 0733-300 377.
   1. Ola C
    Ola C
    Hej Mattias, ja det stämmer att vi träffats, det var ask jag köpte av dig. Jag kommer gärna o kollar på din hyvel, är du hemma vardagskvällar?

    Mvh/Ola
 • Laddar...
 • Laddar...
 • Laddar...
 • Laddar...
 • Om

  Kön
  Man
  Från
  Skåne
  Sysselsättning
  Konstruktör finmekanik
  Intressen
  Möbelsnickeri, cykling
  Land
  Sverige

  Användbara länkar