Byggahus.se

Importlagret

Ämne
Svar
Läst
Senast ↓
 1. P

  KABIN H86 mått

  Hej, Det diagonala måttet på denna kabin 1070mm.
  Peter Holmgren · maj '10 · 1 svar · 252 läst
 2. P

  Märken i kabinglas

  Hej Helen, Det var tråkigt att höra att du är missnöjd med ditt inköp. Jag har tyvärr inga generella tips till dig angående detta problem och eftersom jag har dålig kännedom om vilken kvalité Dansani´s duschkabiner har kan jag inte heller uttala mig om detta. Det jag kan rekommendera dig är ett rengöringsmedel vi säljer som heter Cleansing Cream. Detta rengöringsmedel fungerar på
  Peter Holmgren · apr '10 · 1 svar · 232 läst
 3. P

  Badkar A333 - vilket baddjup?

  Hej Veronika, Baddjupet på badkaret A333 är 47 cm och är ett av de djupaste badkaren utan massage vi har. De andra badkaren har ett baddjup på ca 43 cm - 45 cm.
  Peter Holmgren · apr '10 · 1 svar · 1,0k läst
 4. P

  duschdörr lossnat!

  Hej Lena, Är det en produkt som är inköpt från oss rekommenderar jag dig att kontakta vår teknikavdelning så kan vi ta reda på vilken modell av duschvägg du har. Du når oss på telefon 0920-22 07 40 eller via e-post info@importlagret.com . Vi har duktiga tekniker som kan hjälpa dig i denna fråga. Alla våra duschväggar och glasen i duschkabinerna är av härdat säkerhetsglas, vi
  Peter Holmgren · apr '10 · 1 svar · 2,2k läst
 5. P

  W0818 Massagebadkar

  Hej, Vi har inget hemma i vårt Showroom för tillfället men det finns planer på att ta in denna modell i vår/sommar. Informationen om dB(A) med kompressorn igång har jag tyvärr inte men vi använder oss av isolerade kompressorer.
  Peter Holmgren · mar '10 · 1 svar · 597 läst
 6. P

  Snedtak badrum

  Hej, Tyvärr kan jag inte hjälpa dig med denna fråga utan rekommenderar att du kontaktar en hantverkare som är utbildad på renovering av badrum.
  Peter Holmgren · mar '10 · 1 svar · 317 läst
 7. P

  "Knarriga"?

  Hej, Våra badkar är inte av den "knarriga" modellen och det beror till stor del på konstruktion och val av material. Badkaren från SSWW är uppbyggda av en stålkonstruktion som hela badkaret vilar i. Stålramen är i sin tur ingjuten i ett glasfiberchassi som är ca 6 - 7 mm tjockt. Yttersta lagret består av en 1 cm tjock sanitetsakryl.
  Peter Holmgren · mar '10 · 1 svar · 362 läst
 8. P

  Ljudvolym

  Hej, Ljudvolymen på vattenmassagen i våra badkar är mycket tyst medan luftmassagen är något högre än vattenmassagen. Vår leverantör använder sig av moderna pumpar med märket LX Whirlpool. Självklart är alla pumpar godkända och certifierade enligt svenska normer.
  Peter Holmgren · mar '10 · 1 svar · 226 läst
 9. P

  Klämma och Känna

  Man har alltid returätt på våra produkter men returkostnaden debiteras kunden om det inte är något fabrikationsfel på produkten.
  Peter Holmgren · mar '10 · 1 svar · 203 läst
 10. P

  Litet hål i kakelplatta

  Hej, tyvärr kan jag inte hjälpa dig med denna fråga utan rekommenderar att kontakta en plattsättare eller ett företag som säljer kakel och klinkers.
  Peter Holmgren · mar '10 · 1 svar · 239 läst
 11. P

  badkar utan våtutrymme

  Hej Kajsa, När man installerar badkar/duschväggar i badrum rekommenderar jag alltid att konsultera med hantverkare som är utbildade på våtrumsarbeten. Beträffande badkars-kabiner har vi ett flertal modeller vi kallar steamshower. Dessa "duschkabiner" är utrustade med ånga vilket gör dom till ångbastu. För mer information om dessa rekomenderar jag att du går in på vår hemsida
  Peter Holmgren · mar '10 · 1 svar · 276 läst
 12. P

  Massagebadkar

  Hej, Visst kan man klämma, känna och provsitta ett urval av våra badkar i vårt visningsrum. Vi finns på Handelsvägen 19 på Storheden i Luleå. Välkomna in!
  Peter Holmgren · mar '10 · 1 svar · 264 läst
 13. P

  A204e

  Hej LenaMaria, Badkar A204E är designat för två och man får plats två vuxna. Det finns hemma i vår utställning så man kan se och prova det. Välkomna!
  Peter Holmgren · mar '10 · 1 svar · 247 läst
 14. P

  Duschkabin...

  Hej Torsan, Det alternativet jag har att erbjuda är kabin 6004 som har måtten 70 x 90 och kostar 6900:-. Priset är kanske lite högre än vad du tänkt dig men du får och andra sidan en mycket fin duschkabin med fler massagemunstycken, tak dusch, hand dusch, trädäck och en riktigt exklusiv design.
  Peter Holmgren · mar '10 · 1 svar · 294 läst
 15. P

  Musik/högtalare i badrum ?

  Hej, tyvärr kan vi nog inte hjälpa dig med denna fråga då vi inriktar oss på sanitetsprodukter så som massagebadkar, badrumsinredningar, toalettstolar och dylikt. Alla våra massagebadkar kan utrustas med radio och RCA ingång för extern media och då finns inbyggd högtalare i badkaret. Vi har även en badrumsinredning som heter O-1200 där man kan köpa en infälld LCD skärm i spegeln
  Peter Holmgren · mar '10 · 1 svar · 886 läst
 16. P

  Material på badkar och tvättställ

  Alla badkar som vi säljer är tillverkade i sanitetsakryl. Alla våra badrumsinredningar har handfat i gjutmarmor.
  Peter Holmgren · mar '10 · 1 svar · 811 läst
 17. P

  Billigaste duschen?

  Hej Pär, Vi har flera alternativ av duschkabiner till otroligt bra priser. Våra absolut storsäljare är kabin H86 med måtten 90x90 för 4995:-. Självklart finns den hemma på lager för omgående leverans.
  Peter Holmgren · mar '10 · 1 svar · 303 läst
 18. P

  Massagebadkar A808 Black & White

  Vi lämnar alltid 2 års fabriksgaranti till våra badkars kunder.
  Peter Holmgren · mar '10 · 1 svar · 250 läst
 19. P

  Priser på badkar

  Vi arbetar med direkt med våra leverantörer och samordnar frakterna av våra produkter. Det gör att vi kan hålla nere våra priser till dig som kund.
  Peter Holmgren · mar '10 · 1 svar · 224 läst
Laddar...