Byggahus.se
Hej M-hus!
Vi har hittat några olika hus på marknaden som intressera oss. Förutom några skisser hos Trivselhus så är det Skärgården och Mästergården vi kikar på. Första frågan gäller grunden. Bygger Myresjöhus grunden? Jag har hört att man som köpare inte får det slutgiltiga priset förrän huset är beställt och klart. Det känns då svårt att jämföra med andra företag. Hur mycket är det vanligt att det diffar mellan beräknat pris och fastställt pris? Bygger era priser på en färdig katalogprodukt eller ett kvm-pris? Vi kommer nämligen att vilja göra stora förändringar/mixa hus! Går det att ändra paneltyp på tex Skärgården och få liggande träpanel?
Tacksam för svar!
Mvh Loslusoden i Jämtland
 
Det finns stora möjligheter att påverka våra hus. Skärgården går att få med liggande panel mot tillägg. Om du väljer totalentreprenad från oss så tar vi ansvar för hela byggnationen, dvs. även grunden. Ni får en egen byggledare som leder hela byggnationen.

Vår produktionskostnadskalkyl är er första prisindikation från oss och våra säljare är duktiga på att ge så nära slutgiltigt pris som möjligt. (Det är egentligen först efter slutligbeställning som vi kan fastställa priset. Då har vi tillsammans med er gått igenom alla detaljer, till o frånval på huset.) Men allt förutsätter att ni och säljaren träffas så att alla faktorer som påverkar priset vägs in.


Magnus Brusefält
Myresjöhus marknadsavdelning
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.