Byggahus.se
Hej alla som tänker bygga hus

Vi har tittat på ett Myresjöhus, Aria och tycker det verkar bra. Är det någon som har byggt detta eller ligger i startgroparna? Någon som har tips eller ideér? Kul om någon ville dela med sig!

/Jenny
 
Vi håller också på att leta hus. Vi har tittat på Kvadraten från Eksjöhus. Den liknar Aria från Myresjöhus. Vi har ävan titta på Myresjö Villa Växa och LB;s Classic 185. Just nu vet vi inte riktigt vad vi tycker eller vilket hus som passar oss bäst.
Britt
 
Vi ska bygga SISU på Myresjöhus som nu heter Spirit, lite besvikna på priserna,Det verkar vara så att alla hus på Myresjö kostar lika mycket.
Först ville vi bygga villa Duett och fick en kalkyl på 1.900.000 nyckelfärdig.Duett är 123 kv.meter stor och gick inte bygga på våran tomt, så vi blev tvungna att bygga mindre hus som är 101 kv, meter som konstigt nog kostar lika mycket (OBS ingeting som är tillval i gemförelse med Duett).
Pär o Jasmina
 
Hej!
Vi har också fått priset 1.900.000 från Myresjö och då gäller det villa Växa och Aria med oinredd övervåning. Dom kör kanske med enhetspris på sina hus.

Britt
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.