Byggahus.se
Status
Tråden är låst och går ej att kommentera.
Hej alla medlemmar.
Jag vill varna för att köpa ARDBO ekgolv Preminum. Vi la deras golv i halva lägenheten för ca 1 1/2 år sedan. Deras reklam säger att det är ett golv som håller i generationer. Detta golv västa skit golv jag någonsin varit med om. Golvet är mjukare än mjukast obehandlat furugolv. Sätter man sig på golvet med men nitar på jeansen blir det märken. Tapar man en plastslev eller minsta leksak blir det sp djupa hål att det inte ens skulle gå att slipa bort. Vi är djupt besvikna och ledsna att vi har ett ett golv men märken överallt efter bara denna korta tid, hur kommer det inte se ut efter 10 år!!!!!!
Vi har försökt kontakta Ardbro, skickat bilder och till och men en film när jag visar att golvet inte ens klarar att man råkar trampa på muffin strössel utan att det blir märken.......helt otroligt faktiskt. Jag kommer lägga ut filmen på youtube. Det enda svar jag fick var att vi ska täcka över men mattor och inte ha pumps men järnklackar..........
What the......hur nonchalant kan man vara!!!!!!!
KÖP INTE ARDBO GOLV!!!!!!!!!! det är mitt bästa tipps om ni vill lägga nytt ekgolv hemma.
:(
 
G
Hej
har i de 3 senaste boenden lagt in Byggmax oljad Ek.
Den står emot tonåringar med grusiga skor, katter och hundar.
 
G
Hej
Tack för tipps. Ja herre jössses om skulle gått in med skor eller haft djur. Då hade det sett ännu värre ut men bytas måste det tyvärr. Super jobbigt och än så länge säger Ardbo att vi bara har olika åsikter......
Vilket Ek golv kan man göra märken med strössel?????? Har lagt upp en film på youtube när jag gör märken men strössel.
Konstigt att man vill sälja ett så dåligt golv. Byggmax har alltså bättre golv. Man kan ju anta att det inte heller är lika dyrt som Ardbo.
Tack igen för tipps!
 
Det låter ju inte klokt. Ek ska ju dessutom vara ett hårt material. Kommer ni att gå vidare med det här och få det bytt/häva köpet?
 
Ett tips: kontrollera stavningen på youtube.com. Tror du har stavat fel, det gör det svårt att hitta!
 
Vi har lagt in kährs ekparkett, det är också mjukt till tusen. Vi lade in det för ca 3 år sedan och om man tappar en plastleksak eller liknande blir det ett märke även i det.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.