Byggahus.se
Veckans tävling vecka 43:
Tävling: Vinn torktumlaren som har inbyggd värmepump

samsung_maskin.png

Torktumlaren är en bov när det kommer till energiförbrukning. Men Samsungs senaste modell har en inbyggd värmepump som tillvaratar systemets egen värme och kyla för torkning och kondensering. Snäll mot både miljön, dina kläder och din plånbok!

Denna veckan har du, genom att visa upp ditt badrum, chans att vinna en Samsung DV80F5E5HGW. Vinner tävlingen gör den som på bästa sätt lyckas kombinera badrum och bild – det bidrag som juryn finner mest inspirerande helt enkelt. Juryn består av Elina Blom Westergren, en medlem från Byggahus.se samt Marlén Eskilsson.

Totalt värde cirka: 9 000 kronor

Så här tävlar du
Skapa en tråd i delforum Badrum och ladda där upp 3-5 inspirerande bilder på ditt badrum via vår bildfunktion (klicka på bildknappen i formuläret för att ladda upp). Posta sedan länken till ditt tävlingsbidrag i den här tråden så att vi ser vem som är med och tävlar.

Tävlingen pågår i 2 veckor och avslutas fredagen den 8 november, då vi också utannonserar vinnaren.

-----------------------------------------------
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Vinsten skickas till vinnaren direkt från Samsung. Meddela i den här tråden när vinsten har anlänt hem till dig, så att vi har koll på logistiken.

Vi tackar Samsung för att de sponsrar den här tävlingen.
 
Redigerat:
  • Gilla
rickardg och 3 till
  • Laddar…
  • Gilla
Flöjten5
  • Laddar…
Nu finns bilder på vår badrumsrenovering här: http://www.byggahus.se/forum/badrum/223949-renovering-av-badrum.html

Hoppas det kan ge andra inspiration att våga möblera om lite i sina badrum för att få in fler funktioner!

I det fall vi blir de lyckliga vinnarna av torktumlaren kommer den hamna i vårt nya hus vi bygger med Sävsjö Trähus, där vi precis är på gång att beställa vitvaror, och då blir det så klart uppföljning i tråden om vårt husbygge med både installationen av torktumlaren och recension av den när vi börjat använda den!
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.