Byggahus.se
Hej Alla Drömmare o Byggare!

Efter att ha läst i forumet ett antal månader nu ,samt att vi har kommit till det stadiet att vi ska göra slag i saken o bygga nytt :)

Så vill jag fråga, vet nån av er om det finns nån husfabrikant som har "små" 2plans hus 120-130 kvm i sitt sortiment ???

Eller är det lösvirke som gäller??

MVH /E
 
Y
Hej,

Vi bor (och trivs) i ett 2-planshus som heter Det Sagolika Huset (www.otark.com).Vi har 130 m2 + vinterträdgård. Kan det vara något för Dig och Din familj?

YA :)
 
Det var ett jättefint hus!

Har mailat om katalog och prisuppgifter!

Tack!!!!!
 
Mmm ett fint hus !
Återkom gärna när du fått prisuppgifter !
Mvh
/Per
 
YA skrev:
Hej,

Vi bor (och trivs) i ett 2-planshus som heter Det Sagolika Huset (www.otark.com).Vi har 130 m2 + vinterträdgård. Kan det vara något för Dig och Din familj?

YA  :)
Skulle Ni kunna redovisa lite prisuppgifter på detta intressanta hus. Hur upplever ni betonghuset, är det stumt, ljudisolerande, kallt varmt, energiförbrukning.

Roger
 
Y
Vi köpte betongstommen inkl montage. Sedan gjorde vi det mesta själva. Det är över 10 år sedan. Det blev inte så dyrt. Men priserna har nog stigit mycket sedan dess. Kolla aktuella priser.

Har bara positiva erfarenheter av betongen. Vi slipper underhåll på huset och varma sommardagar är det svalt och skönt på övervåningen vilket vi uppskattar eftersom våra sovrum ligger där. Har hört att det lätt blir kvav varmt i trähus. På vintern är det tvärt om – betongen håller kvar värmen om tex strömmen skulle gå.

Det är bara ytterväggar och tak som är av betong - bjälklagen är av trä. Vi sparar nog energi på att huset är kompakt och på att vi har en vinterträdgård och på att vi kan lagra värme i stomme men jag tror inte det är så mycket totalt sett. Stommen verkar gedigen och genomtänkt. När det stormar så märker vi inte mycket av vinden. F ö verkar huset ha nå slags inbyggd ”feeling”, det känns fortfarande levande på nåt sätt trots att vi bott här över 10 år.

YA :)
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.