Tänk hållbart när du väljer gräsklippare

Uppdaterad 5 april 2017 16:32

Det behöver varken vara svårt eller dyrt att få till en vacker gräsmatta. Tricket är att välja rätt sorts gräsklippare som passar både dina och tomtens behov. Att investera i en hållbar och kvalitativ maskin är ett säkert kort och en bra start.

Tänk hållbart när du väljer gräsklippare
Foto: KLIPPO

Har du nyss blivit med tomt eller behöver trädgårdsförrådet uppdateras med en ny gräsklippare? Många villa- och radhusägare är intresserade av trädgård, odling och växter – men är inte nödvändigtvis lika insatta i de maskiner som behövs för att hålla växtligheten i trim. Det finns en uppsjö av varianter på marknaden, av olika kvalitet och pris, och det kan vara klokt att läsa på och jämföra innan du investerar i en ny klippare.

Investera i hållbarhet

Ett medvetet val resulterar oftast i kvalitet, hållbarhet och valuta för pengarna – det vet den traditionella gräsklippartillverkaren Klippo. I mer än 60 år har de producerat tåliga, högkvalitativa maskiner som inte sällan går i arv från en generation till en annan. Man har lyssnat på kundernas behov och fortsatt utveckla gräsklippare för alla typer av gräsmattor och förutsättningar. Maskinerna har förfinats under åren och nya funktioner har tillkommit, men kärnan i det som karaktäriserar Klippos maskiner har förblivit densamma: hög användarvänlighet, väl testade komponenter och en hållbar klippare som levererar perfekta resultat under en lång tid.

Historik

Kvalitet enligt Klippo

En gräsklippare ska hålla vad den lovar och göra ett tufft jobb så enkelt som möjligt för sin ägare. För att uppfylla sitt kundlöfte om hållbarhet och kvalitet som håller över tid är alla Klippos maskiner byggda med slitstarka delar – ända in till de detaljer som du inte ser. De klassiskt röda kåporna är helgjutna i aluminium och kan lämnas ute i regnet utan att rosta, motorerna är omsorgsfullt valda för att ge största möjliga styrka och minsta möjliga utsläpp och totalvikten är låg och däcken breda för att minimera marktrycket – helt enkelt en maskin som är byggd för att klara en och annan utmaning, samtidigt som den är snäll mot dig och din tomt.

Proffsresultat för alla

Klippo är i dag marknadsledande bland professionella användare – men du behöver inte vara trädgårdsmästare för att få en perfekt gräsmatta. Tack vare en noggrann och målmedveten satsning på att ta fram marknadens mest leveranssäkra, slitstarka och långsiktigt håll bara klippare har Klippo gjort det enkelt för vem som helst att få en vacker trädgård.

Gräsmatta
Klippo har gjort det enkelt för vem som helst att få en vacker trädgård.

Läs mer om produkterna här, http://www.klippo.com/se/

KLIPPO