Sponsrat av Häckspecialisten

Partner

Gör som proffsen – plantera häck i höst!

En en glimrande häck i höstsolen.

En en glimrande häck i höstsolen. Foto: Häckspecialisten

Många frågar sig om det verkligen går att plantera häckväxter på hösten och självklart går det!

När sensommaren knackar hösten på dörren, så vänder klimatet åt det mildare och fuktigare vilket är optimalt för häckväxter att frodas i efter nyplantering och under nyetablering. Därav så ger sig trädgårdsmästarna ut och planterar för fullt fram tills tjälen kommer!

Spade

Plantera krukodlade häckväxter under hela växtsäsongen

Krukodlade häckplantor har ett helt intakt rotsystem och krukodling medför att det växer en kolossal mer mängd sugrötter vilket gör att häckplantan kan suga åt sig all den näring den behöver som i sin tur gör att häckplantan mår bättre och blir starkare. På grund av dess egenskaper så kan man plantera krukodlade häckplantor under hela växtsäsongen, själva krukan skyddar även rotklumpen från att torka ut vid transport och innan plantering.

Kruka

Var köper man högkvalitativa häckplantor för plantering i höst?

Häck

Häckspecialisten.se finner du ett enormt utbud av häckväxter av olika slag och storlekar till allra högsta kvalitet. Häckspecialisten.se har marknadsmässiga priser och korta leveranstider. Dessutom samarbetar Häckspecialisten.se med en rad olika trädgårdsdesigners och trädgårdsanläggare som efterfrågar högsta kvalitet på sina växter för sina projekt – tillsammans med oss så gör du och vi Sverige grönare, friskare och vackrare!