Deconation

deconation.se Butik
Varför Deco Nation?
Deco Nation är butiken för dig som gillar inredning i modern stil. Här hittar du kvalitetsvaror från utvalda, internationellt kända varumärken som du inte ser så ofta i Sverige. I vårt sortiment finner du samtida design som skön motvikt till de uttjatade och ofta plagierade designklassikerna från 1900-talet. Varför investera i museiföremål, när det finns så många spännande nyheter från vår tid?

Vår syn på långsiktighet.
Att investera i kvalitetsprodukter blir inte bara billigare i längden eftersom du blir nöjdare och produkterna håller längre, det är dessutom bättre för miljön. Så skippa slit- och slängbeteendet och kortsiktiga trender. Satsa på hållbarhet, kvalitet och stil istället. Det vinner både plånbok och miljö på i längden.

Vårt erbjudande.
Vi arbetar med ren hälsovård: att skapa harmoniska miljöer där människor mår bra. Med kvalificerad rådgivning kan vi visa oanade möjligheter för ditt hem eller kontor. När du vill ha förändring har vi idéerna.

Varmt välkommen till Deco Nation!
Gunilla & Mats
Telefon: 08-652 68 10
E-post: info@deconation.se
Besöksadress: Scheelegatan 5, 112 23 STOCKHOLM
Hemsida: http://deconation.se/

Företaget syns under följande kategorier:

Inredning, Belysning

Sök på Byggahus.se efter Deconation

Länkguiden är ett sökbart och lättnavigerat företagsregister där alla tillverkare av produkter inom områdesrubrikerna får vara med gratis.

Företag erbjuds också möjlighet att synas lite extra för att sticka ut ur mängden. Betalande tillverkare får ligga före de som inte betalat, visa logotyp, bilder och företagsbeskrivning.

Även återförsäljare av produkter inom området kan få ligga med i registret mot betalning.

Kontakta gärna våra säljare för mer information.