Byggahus.se

Vit kyl+frys + rostfritt resten?! Smakråd?!

 1. S
  Medlem · Västernorrland · 45 inlägg

  Skorpan

  Medlem
  Nu har vi funderat fram och tillbaka på detta hur många gånger som helst. Vi är bägge två tveksamma till rostfritt på kyl & frys, men tycker att vitt på ugn+micro ser för taskigt ut... :(

  Vi funderar på att ta vit kyl och frys men ta inbyggnads ugn+micro+fläkt i rostfritt. Resten av köket är vitt, helintegrerad diskmaskin... Tänkte att kyl & frys skulle smälta ihop med vårt Kvik Mano (matt) på så sätt, lite lugnare. Kyl och frys är på en egen vägg tillsammans med inbyggnads ugn & micro. Överskåpen kommer dock vara Kviks Mano.

  Finns det någon som har erfarenhet? Finns det något man ska tänka på när det gäller vitvaror, har de olika vita färger? Hur kommer det bli? Kommer vi ångra oss??:confused:
   
 2. HusByggarTomten
  Medlem · . · 2 157 inlägg
  Vi har valt inbyggnads kyl och frys och diskmaskin. Ugn och micro i svart. Fläkten är det enda som är rostfritt. Annars tycker jag att ni gör ett bra val med vit kyl och frys och resten rostfritt. Snyggt enligt mitt sätt att se det.
   
 3. pinebar
  Medlem · Stockholm · 2 783 inlägg

  pinebar

  Medlem
 4. S
  Medlem · Västernorrland · 45 inlägg

  Skorpan

  Medlem
  Tack för tyckandet! Vi ska testa att ta med ett prov på luckan och jämföra med de vita färgerna på kyl/frys. Vi har upptäckt att det skiljer ju ganska mycket.... Så vi hoppas att det blir ett enklare val efter det är gjort :)
   
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.