Byggahus.se

Vinn en läcker fåtölj med fotpall för lata sommardagar

 1. Dial_595
  Medlem · 5 inlägg

  Dial_595

  Medlem
  Svar: Teak

  Motivering: Som småbarnsförälder uppskattas varje uns av komfort det är möjligt att få under vardagens små pauser och de här möblerna ser onekligen bekväma ut! Skulle bli jätteglad om vi vann!
   
 2. M
  Medlem · 1 inlägg

  Mats Ericsson1

  Medlem
  Följer Såklart!
  Teak är träslag.
  Vi har byggt ett trädäck som för tillfället är alldeles tomt. Perfekt att börja med de snygga stolarna och sen ta det därifrån. Till slut måste det bli ett härligt ställe att finnas på:D
   
 3. Lmyrskog
  Medlem · 1 inlägg

  Lmyrskog

  Medlem
  1. Check
  2. Teak
  3. I Österbotten är traditionen med båtbyggande stark (Nautor, Baltic osv). Teakdäck, teakinredning och teakmöbler är ett måste i dessa båtar. Nu känns det som att en teakmöbel är ett måste på min tomma och kala balkong mot väst och kvällsolen.
   
 4. K
  Medlem · östergötland · 70 inlägg

  Kajalena

  Medlem
   
 5. Edvhub01
  Medlem · 15 inlägg

  Edvhub01

  Medlem
  Svaret är teak.


  Jag hade haft en väldigt användning för fåtöljen då jag har ett nytt däck som just nu är intrett med ingenting. En fåtölj hade varit en riktigt bra start!
   
 6. F
  Medlem · 5 inlägg

  fanolo

  Medlem
  1. Check!
  2. Fåtöljen är i teak såklart!
  3. Jag och sambon har precis köpt större och jag lyckades med det omöjliga - att övertala min annars så bekväma sambo till att vi skulle köpa ett renoveringsobjekt. I bostaden är nästintill allt original från 1960, och vi kommer att påbörja renoveringen om 2 dagar. I veckor har vi planerat och skissat, och bostaden kommer präglas av inredningsstilen Japandi. Fåtöljen ovan är perfekt för en bostad som är designad i japandi stil.
   
 7. T
  Medlem · 1 inlägg

  Thea Schweizer

  Medlem
  1. fixat
  2. obehandlad teak
  3. Sambon och jag har just köpt vårt första hus! Förra ägaren lämnade kvar en hel del projekt som vi nu håller på att färdigställa. Framför huset finns det en underbar hängbjörk med lummig plats under. Vi vill ta bort plattorna runt trädet och så gräs istället. Sedan vill vi gärna ha något skönt att sitta i under. Det här setet skulle passa perfekt
   
 8. B
  Medlem · nisse · 132 inlägg

  bellman83

  Medlem
  Teak


  Möblerna ser sjukt läckra ut och jag skulle verkligen vilja testa dem.
   
 9. N
  Medlem · 46 inlägg
  1: Följer på Intagram!
  2: Obehandlad teak (och vädertåligt repmaterial i sitsen).
  3: Det senaste året har det varit väldigt mycket jobb med tillbyggnad av vårt lilla hus till en växande familj (bygglov, startbesked, ritningar hit-och-dit, samtal och mejl med kommunen, KA, arkitekt osv, osv)! En sådan här stol skulle passa perfekt på vår nya veranda när bygget nu närmar sig sitt slut. Kanske att man skulle investera i en till - barnen börjar ju bli så stora att både jag och frugan faktiskt kan sitta ned samtidigt ibland!
   
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.