Vilken takpanna

5k läst  5 svar

 1. S
  Medlem Nivå 3
  Står i begrepp att välja takpanneleverantör. Det finns ju en uppsjö med leverantöret, Benders, Jönåker, Yyska leverantörer osv.
  På vilka kriterier ska man gå? Närmaste leverantör, bästa pannan, bästa pris,?? Skulle vilja fä vägledning! Det handlar om 3000 pannor! Bästa pris låter ju som första val men hur är det igentligen sedan? jag menar om 10 år!
  /S
   
 2. I
  Medlem Nivå 13
  Jag har behandlade Benders betongpannor på huset som är från 2001 och de ser fortfarande ut som nya på några meters håll. Blir samma på garaget. Går att få för neråt 6 kr/st på tex Woody. Billigare kan det nog inte bli och det är ändå bra grejer.
   
 3. F
  Medlem Nivå 2
 4. G
  Medlem Nivå 8
  Priset är samma för alla leverantörer, är det kartellbildning eller? Zanda stänger sin fabrik i baltikum. Finns det fler fabriker eller kommer den pannan inte att finnas framöver?
   
 5. Snailman
  Medlem Nivå 14
  ska väl vara billigare att importera? troligen från tyskland, kanske finns trådar om det?

  de här tex http://www.roeben.com/

  Köp allt som är billigare utomlands, utomlands, hur ska svenska företag annars lära sig konkurrera (i monopolets, oligopolets och de olagliga kartellernas högborg)
   
 6. yonna
  Medlem Nivå 13
  På sikt är det vettigt att välja kvalitet. Vissa importpannor blir väldigt fort smutsiga när man tex jämför med Vittinge, åtminstone om man väljer tegel.
   

Hej där! Skaffa ett konto gratis så kan du också ställa frågor i forumet. :love: