Vilken skruvdragare ska jag köpa???

5k läst  18 svar

 1. F
  Medlem Nivå 1
  Om det är den första du köper skulle jag rekommendera en stor eller "vanlig" borrskruvdragare, den kan du göra det mesta med förutom att borra i hård och tjock betong. Sedan kan du komplettera med en liten bosch GSR 12V.

  Men som första dragare tror jag en stor makita eller bosch kommer göra dig lycklig.

  Här kan du läsa lite kort om för och nackdelar med olika typer av skruvdragare.

  https://allaverktyg.com/2018/12/29/vilken-borrmaskin-behover-du/
   
 2. F
  Medlem · Nivå 5
  När jag skulle starta verktygssamlingen gick jag till butik och klämde på massor av maskiner för att se vilket märke som kändes bäst i handen. För mig slutade det med blå Bosch och jag är toknöjd. Den lilla 12v-dragaren används betydligt mer än 18v så jag håller med de som rekommenderar en sån som första.
   
  • Laddar…
 3. F
  Medlem Nivå 1
  Från strax under 2000kr kan du få ett riktigt bra kit med skruvdragare, laddare och två batterier. Jag skulle rösta på någon av dom två i testet nedan, beroende på om du tror du kommer fortsätta med bosch eller makita. Då kan du köpa nästa verktyg "naket", Allts å utan batterier ganska billigt och använda dom du fick till skruvdragaren.

  Inte för att jag känner din ekonomi så skulle jag oavsett rösta på den lite billigare makitan så har du lite pengar över till huset eller kanske ett till verktyg.:D

  https://allaverktyg.com/2018/12/28/den-basta-skruvdragaren-2019/
   
 4. F
  Medlem Nivå 1
  För att svara på första inlägget så har jag inte provat de du länkar till själv. Men både Boschen och Makitan har jag använt och varit riktigt nöjd med. Hade jag inte haft så mycket verktyg skulle jag satsa på makitan då man kan köpa till mer verktyg för pengarna. Annars hade jag valt boschen idag.

  Lycka till och berätta gärna vad det blev!
   

Logga in för att se högupplösta bilder och få möjlighet att ställa frågor. :love: