Vilken robotgräsklippare klarar 30 grader?

3k läst  35 svar

 1. F
  Medlem · Nivå 12
  Har inte 420 utgått i år? En 430X köper du för 23885:- och då ingår ett enkelt garage. Nu har den väl tyvärr Connect som standard i år vilket drar upp priset ett par tusen mer än i fjol (kolla om det finns fjolårsmodeller kvar) men den har GPS vilket är bättre i backe.
   
 2. C
  Medlem · Nivå 15
  Nej, så är det ju. Jag tänkte på prisvariationen mellan olika handlare. Det verkar vara bra marginaler på dessa grejor och lokala handlaren har nog samma inköpspris som nätbutikerna, så jag vet av egen erfarenhet att det går att pruta en hel del även där.
   
 3. H
  Medlem Nivå 10
  Har en 420 till Salu,som rullat 1sommar och 300-400timmar, kanonskick, även connect installerat som jag tycker är lätt värt pengen,
   
 4. F
  Medlem · Nivå 12

  Är det så? Vad jag har hört så skall Husa vara ganska ”övertygande” mot alla åf att hålla rekommenderat pris. Kan däremot ingå mer eller mindre tillbehör mm istället.
   
 5. E
  Medlem · Nivå 16
  Ingen ÅF vill så klart sänka priset mer än nödvändigt. Läste ett inlägg på ett annat forum av en ÅF, och enl. honom var det inte speciellt stor förtjänst på klipparna. Man försökte istället tjäna mer på installation/service/uppgradering/vinterförvar.
  Sanningshalten i detta kan ej garanteras.
   
 6. K
  Medlem Nivå 7
  Lägger man ner nät kan man inte vertikalskära gräsmattan i framtiden för att lufta den vilket i sin tur kan ge en ful gräsmatta.
   

Logga in för att se högupplösta bilder och få möjlighet att ställa frågor. :love: