Vilken köksbänksolja tycker ni är bäst? Har ni något bra tips hur man gör när man oljar in? Jag har testat flera men tycker inte det blir bra.
 
Osmo hårdvaxolja.
 
  • Gilla
Mathildatiger och 4 till
  • Laddar…
E Edlunn skrev:
Osmo hårdvaxolja.
Tack för svar! Ja den blir ju nästan som ett lack och håller länge men hur gör du för att underhålla den utan att behöva slipa bort allt och göra om hela ytan? Till exempel om du får en liten skada i ytskiktet eller om den är sliten bara närmast diskhon?
 
F Fias matte skrev:
Tack för svar! Ja den blir ju nästan som ett lack och håller länge men hur gör du för att underhålla den utan att behöva slipa bort allt och göra om hela ytan? Till exempel om du får en liten skada i ytskiktet eller om den är sliten bara närmast diskhon?
Jag har bara torkat rent ytan innan jag stryker på nytt. Har fungerat bra.
 
  • Gilla
Hep
  • Laddar…
BirgitS
Det finns oljor som är livsmedelsgodkända, vilket kan kännas trevligt när det är till en köksbänk även om man inte har tänkt att knåda deg på den, t.ex. Osmo har en särskild sån.
 
Klicka här för att svara
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.