Byggahus.se

Vi söker personer till vår kandidatuppsats - Informationssäkerhet kopplat till Internet of Things

 1. L
  Medlem · 1 inlägg

  linno

  Medlem
  Hej! Vi söker intervjupersoner till vår kandidatuppsats

  Har du ett smart hem med enheter uppkopplade till internet? Tänder och släcker du kanske dina lampor via en app, har du ett smart kylskåp som du kan titta i när du är i affären eller har du kanske en smart dörrklocka med kamera så du från din mobil kan se vem som ringer på dörren?

  Vi söker just nu personer som har enheter i hemmet som är uppkopplade till internet. Det kan handla om att du har en av ovannämnda enheter men vi är också intresserad av dig som kopplat ihop flera enheter och har ett smart hem där enheterna kommunicerar med varandra.


  Om oss och vår kandidatuppsats

  Vi heter Sara Söderberg och Linda Nordlund och läser sista året på systemvetenskapliga programmet på Linköpings universitet. Vi söker personer som kan tänka sig att delta i vår kandidatuppsats om informationssäkerhet kopplat till Internet of Things och smarta hem.

  Intervjuerna kommer ske på distans via ett videosamtal. Under intervjuerna vill vi ställa frågor som hur du ser på informationssäkerhet och din medvetenhet om informationssäkerhet kopplat till Internet of Thing. Du kommer vara anonym i rapporten och du kommer även ha möjlighet att inte svara på frågor du inte känner dig bekväm med. Du behöver inte ha någon tidigare kunskap om Internet of Things eller säkerhet. Det enda kravet är att du använder enheter i ditt hem som är uppkopplade till internet.

  Vi hoppas du vill vara med och bidra med dina erfarenheter av hantering av uppkopplade prylar i hemmet och hur du som användare upprätthåller en god informationssäkerhet i ditt hem.

  Vi kommer kontakta dig den närmsta tiden då vi vill genomföra en intervju så snart som möjligt.

  För att delta, anmäl ditt intresse i formuläret nedan:
  https://forms.gle/S4BFcrAvsBs9X3ay8


  Tack på förhand!
   
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.