Byggahus.se

Varför är hantverkare så fruktansvärt dåliga på att parkera?

 1. Alfredo
  Besserwisser · Nivå 18
  Nej jag tänkte mer på om man exempelvis ställde prylarna innanför porten i trapphuset eller något liknande. Av självbevarelsedrift snor nog kunden först när jobbet börjar bli klart. :confused:
   
 2. LGG-01
  Medlem Nivå 8
  • Laddar…
 3. M
  Anonym
  • Laddar…
 4. Enk Projektet
  Medlem · Nivå 14
  Vet inte om detta är en hantverkare men det gick väl medium att parkera!

  images.jpg
   
 5. H
  Verktygstokig · Nivå 12
  Farsan brukar dra en historia från när han var ute och servade jordbruksmaskiner, firmabilen var en duett och verktygen låg i en sån där vanlig verktygslåda och vägde nog långt över 25 kg som är max att bära idag.
  När han kom ut till en bonde och skulle serva en traktor så kunde han inte hitta den, när han frågade bonden var den var så pekade han upp mot en åker ca 200 meter bort.
  -Finns det körbar väg upp dit, frågade farsan då.
  -Nej dit upp FÅR du inte köra, fick han till svar.
  Farsan som inte hade lust att kånka upp verktygen till traktorn drog till med.
  -Nu tar vi ut en avgift per 10 meter som vi måste gå från servicebilen för att kunna utföra jobbet.
  Efter det var det inga problem att köra upp och göra jobbet med bilen bredvid traktorn.
   
 6. F
  Medlem · Nivå 6
  För att vi är bra på annat...;)
   
 7. K
  Medlem Nivå 4
  Ett problem att parker som en "hantverkare" är ju att man blockerar för ev utrycknings fordon. Tänk på det om ni planerar att stå längre tid.
   
  • Laddar…
 8. O
  Medlem Nivå 2
  Btw en kollega till mig (hantverkare ) hade ställt sig snyggt och fint utanför en mellan och högstadieskola i orten, han hade tillstånd från både skolans personal och uppdragsgivare (om det var kommun eller hur det var) . Han gick in gjorde jobbet snabbt åkte till firman för fredagsfika gissa hur häpen han var när han parkera på firman och märkte att någon unge hade satt ett dubbelhäftande a4 på bilens sida bak och ritat en stora hårig balle. Gissa om vi andra fick oss ett garv när vi fick se detta !
   
  • Laddar…
 9. D
  Bannad Nivå 2
  Ha ha ha,:D:D:D precis så är det, de har sina egna regler som vi vanliga bara kan drömma om...
   
 10. D
  Bannad Nivå 2
  Tyvärr är det precis så som du skriver, jag fattar inte vad det är för speciellt med hantverkare. Hos mig har de kört sönder flera träd och gräsmattan ser ut som en stridsvagn åkt där "genväg för att det går snabbare att köra över gräsmattan".
   
 11. N
  Medlem · Nivå 12
  Här kan hantverkare inte ens parkera mellan de vita linjerna utanför stormarknaden eller systembolaget. De ställer sig rakt utanför butiken, längs med trottoaren. Blockerar trafik och är allmänt trafikfarliga.
   
  • Laddar…
 12. D
  Bannad Nivå 2
  Smart unge!(y):D:D:D
   
 13. Tomtom79
  Medlem · Nivå 6
  På tal om handikapplatser. Har en hantverkare i byn som tydligen är så van att fulparkera att han parkerar på handikapplatsen vid förskolan vid hämtning lite då och då. Platsen är dessutom precis vid ingången, långt från den vanliga parkeringen så hans bil sticker verkligen ut! Bra reklam för firman det där...
   
 14. D
  Bannad Nivå 2
   
 15. D
  Bannad Nivå 2
  De små stenarna lär inte stoppa en sopbil!