Byggahus.se

Varbergshus

 1. U
  Medlem Nivå 1
  ::) ;DVill bara säga om ni bor på västkusten och vill ha mycket hus för pengarna så rekommenderar jag  Varberghus varmt. Vi var i kontakt med massor med hus säljare i 3 års tid så vi har att jämföra med.
  (Vi fick nämligen inget bygglov på våran första tomt. Därför den utdragna tiden)
  Nu skall vi någon gång i slutet på hösten flytta in i ett Modern 1 som vi ritat om en del.
  Vi har köpt tomt privat ute på landet med kanon utsikt och fantastisk miljö, men vilket elände med avloppsanläggningar el installation och dyligt ,när det inte finns kommunalt vatten och avlopp.
  Om  ni skall göra som vi och bygga på vichan så beräkna lång tid , stora kostnade och mycket strul. Miljö och hälsa i Halmstad ändrade sina beslut om vårt avlopp 3 ggr. En sommargäst från Tyskland ville inte att vi skulle få bygga då de ville bo enskilt. (Vi bygger 200 meter ovanför deras med en träddunge emellan)
  Dessutom kostar schakten  med dränering och uppbyggd och förstärkt infiltration med tank och pump samt makadam och grus ca 180 000.
  Varbergshuset med många tillval + dubbel carport 1750000. Och då har vi ( tror jag ) gjort alla ändringar. Dessutom är det 40000 inräknat i det priset till ytterligare sådana. Det var inga andra hustillverkare som kom ens i närheten. Dessutom är vår säljare byggnadsinjengör vilket gör att hon vet vad hon snackar om.
  Fantastiskt bra allting, möjligen att det tar lite lång tid, men det får man ju räkna med med lösvirkes hus.

  www.varbergshus.se
   
 2. R
  Medlem Nivå 1

  Re: Varbergshus

  Vilken modell har du utgått ifrån? Och ändrat "allt" =) ? Precisera dig gärna om du har tid och lust =D

  Vi tittar runt lite och har siktat in oss på Särö från varbergshus. Har mailat dem om att vi ev. är intresserade, men inte fått svar än iallafall. Hur upplever du deras service?
   
 3. sandhall
  Medlem Nivå 9

  Re: Varbergshus

  Uppfattade inte heller dem som billiga när vi letade husföretag.
   
 4. L
  Medlem Nivå 2

  Re: Varbergshus

  Hej Ullenora,

  Låter ju toppen!

  Vad fick ni betala för allt i slutändan? Hur stort bygger ni?

  //LL
   
 5. S
  Medlem Nivå 1

  Re: Varbergshus

  Hej
  Vi funderar på att bygga där det inte finns vatten och avlopp utan man får göra eget. Har du några prisuppgifter för vad det kostade för er? Gjorde ni nåt själva eller lejde ni ut allt jobb?
  // Sanna