Byggahus.se

Vallsjöhus kalkyler

 1. M
  Medlem Nivå 1
  Vi vill bygga ett omritat Götenehus Rosvik Med puts och garage inräknat, husleverans samt allt arbete på entreprenad,  är Vallsjöhus ca 500 000 kr billigare i sin offert än Götenehus. Skillnaden känns ofantligt stor och vi har inte råd med några jättestora överraskningar. (Vad gäller schaktning vet vi att det är svårt att uppskatta) Ni som bygger/har byggt med Vallsjöhus- hur har säljarens kalkyler hållit? Är ni nöjda? Har ni fått några otrevliga /trevliga överraskningar när det gäller tillvalen?
   
 2. M
  Medlem Nivå 2

  Re: Vallsjöhus kalkyler

  Hej vi har byggt med Vallsjöhus och dom kalkyler vi hade har stämt på öret.. vi har nog bytt ut allt dom hade med från början och visst fick vi betala extra för det men inga jätte summor....vi hade en jätte bra säljare och vi kom bra överens från dag ett ( trots att jag har nog varit en ganska jobbig kund i många avsenden ;D ) MVH Malin
   
 3. matbr107
  Medlem Nivå 7

  Re: Vallsjöhus kalkyler

  Ska bygga med Vallsjöhus utanför Norrköping under våren. (om den kommer någon gång) :D Servicen med Vallsjöhus har varit kanon och ev. extrakostnader har räknats med i kalkylen direkt. Markentreprenören har varit ute på tomten och uppskattat fyllnads och schaktkostnader på plats. Vi har en sluttningstomt så vi räknar med att det blir lite dyrare än standardentreprenaden.

  Vart ska ni bygga??
   
 4. J
  Medlem Nivå 1

  Re: Vallsjöhus kalkyler

  Hej!

  Vi gillar stilen på Götenehus jättemycket men de är tyvärr för dyra för oss!
  Blir mycket intresserad av hur ni gjort då vi gärna skulle bygga ett omritat hus av denna typ.

  Hur ser kalkylen ut? Vilka poster är det som Vallsjöhus lyckas sänka priset på så mycket? Hur är deras standard? Hur omfattande ritning hade ni för att kunna få en offert från dem?

  Tacksam för svar!